Futsal: Nagymaroson lett bajnok az SZTE EHÖK SE

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szte_ehok-ute23kf

A férfi futsal NB II Közép csoportjának alapszakasza a zárófordulóhoz érkezett, a játéknap előtt listavezető SZTE EHÖK SE pedig alaposan túlszárnyalta a minimális célkitűzést, ami a bajnoki címhez kellett, hiszen tizenkétgólos sikerével magabiztosan húzta be az aranyérmet.

Azt követően, hogy hazai pályán az üldöző Dunakeszivel 3-3-t játszott hétfőn az SZTE EHÖK SE, a bajnoki címhez egy döntetlen is elég volt Cserenkó Szabolcs együttesének.

Bullás Imréék azonban nem bízták a véletlenre a dolgot: azt követően, hogy Tóth Attila már a második percben gólt szerzett, mintegy negyed óra alatt további hét alkalommal is bevették a nagymarosi Garvittax kapuját, így hamar egyértelművé tették szándékaikat.

A szegediek a második félidőben is tovább növelték előnyüket, és végül 14 gólnál álltak meg, igazi örömfutsallal szerezték meg tehát a bajnoki címet az SZTE EHÖK SE játékosai, akik a szezon 26 mérkőzése során csupán egyszer szenvedtek vereséget, és az élvonalbeli Rába ETO fiókcsapataként működő Dunakeszi előtt megérdemelten lettek bajnokok.

Ezzel azonban még nem jelenthető ki, hogy az élvonalba is jutott volna az egyetemista csapat, hiszen a play-offban a másik két csoport bajnokával egyaránt kétszer megmérkőzik az SZTE EHÖK SE, és végül az ott legjobbnak bizonyuló csapat kerülhet fel az NB I-be.

Férfi futsal NB II Közép csoport, 26. forduló

Garvittax – SZTE EHÖK SE 2 – 14 (1-8)
Budapest, Vasas sportcsarnok. Vezette: Takács Zoltán, Török Zsolt (Kovács Péter)
Garvittax: Czene – Miháldi, Rusvai, Vitányi L., Vas. Csere: Schlossinger, Hangodi (kapusok), Török, Gieber, Trinn, Vitányi M., Boross, Bagdi, Tungli. Játékos-edző: Vitányi László.
EHÖK SE: Tombácz – Bullás, Ferenczi, Crkvenjakov, Tóth. Csere: Nagy (kapus), Huszár, Csamangó, Szentes Bíró, Ördögh, Teimel, Cserenkó, Kovács. Játékos-edző: Cserenkó Szabolcs.
Gól: Vitányi L. (14′), Török (40′) ill. Tóth (2′), Szentes Bíró (5′, 15′, 28′, 37′), Teimel (8′, 15′), Crkvenjakov (11′), Bullás (13′, 24′), Csamangó (14′, 23′, 28′), Ferenczi (37′)

Előző sztori

Külön forrásból valósul meg a 60 milliárdos kórház-konszolidáció

Következő sztori

Egész Alsóváros hallgatja a Punnany Massifot