Közélet

Fuss Mező Misivel és Vajda Attilával a rákos gyermekekért!

Fuss Mező Misivel és Vajda Attilával a rákos gyermekekért!

2015. április 17., péntek
Fuss Mező Misivel és Vajda Attilával a rákos gyermekekért!
arkad_futofesztival

Jótékonysági futóversenyt rendez az Árkád Szeged, melynek bevételeiből a Zenével a Rákos Gyerekekért Alapítványt támogatják a szervezők. Mező Misivel és Vajda Attilával teljesítheted a távot!

Április 26-án, vasárnap rendezik meg az Árkád Futófesztivált. A rajt a Széchenyi téren, a Városháza előtti útszakaszon lesz tíz órától, illetve 10.40-től, valamint célba is ugyanide kell beérni. Előnevezni a Városi Sportcsarnokban április 20-24. között, hétfőtől csütörtökig 9-15 óráig, illetve pénteken 9-13 óráig tudunk. Iskolák kollektív nevezése április 20-23. között 9-15 óráig lehetséges. Helyszíni nevezés a Széchenyi téren felállított sátorban a futás napján kilenc órától az aktuális rajtot megelőző fél óráig.

Rajtok időpontjai, távok:

10:00 óra – 2,2 km-es családi csapatfutás 10:40 óra – 3,4 km

Útvonal /3.4 km-es táv/:

Széchenyi tér, Városháza előtti útszakasz - Horváth M. u. - Arany J. u. - balra Stefánia - jobbra Tisza L. krt. - Belvedere irodaház - Rakpart - Árvízi emlékmű - Tisza L. krt. - Aradi vértanúk tere - Jókai u. - Toldi u. - Somogyi u. - Kárász u. - Klauzál tér - Kiss Menyhért u. - Széchenyi tér, városháza előtti útszakasz. A rendezvényen bárki elindulhat, akik előzetesen vagy a rendezvény napján benevezett. A családi csapatverseny résztvevői /szülő, nagyszülő, gyermek/ 3 fős csapatot alkotnak. A három tagú csapatban legalább egy felnőtt és egy nő futónak kell rajthoz állnia. A távot végig együtt futva, a rakparti fordítóban és a célegyenesben egymás kezét fogva kell teljesíteniük. Öltöző és ruhatár a Vedres István Szakközépiskolában, mely a Horváth Mihály u. 2. szám alatt található. Eredményhirdetés a Széchenyi téren felállított színpadon 11:30-kor, ahol díjakat is átadnak a szervezők. Regisztráció időrendjének megfelelően az első 4.360 futó a rendezvény emblémázott pólóját veheti át. A nevezésből befolyt összegből az Árkád Szeged a Zenével a Rákos Gyerekekért Alapítványt támogatja. A közös bemelegítés után sztárvendégeinkkel Mező Misivel és Vajda Attilával teljesítheted a távot. Bővebb információt a futásról a www.szegedsport.hu honlapon találsz. A futás szervezője a Szegedi Sport és Fürdők Kft.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.