/

Egymillió forintos osztálykirándulásért versenyeznek a szegedi iskolások

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

osztalykirandulas

Egymillió forintos osztálykirándulásért szállt versenybe az egyik hipermarket nyereményjátékán a Szegedi Orczy István Általános Iskola 1/A osztálya. A Tiszalöki Kossuth Lajos Általános Iskola mögött második helyen állnak a szegedi diákok, szavazatunkkal mi is segíthetjük őket!

Portálunkhoz eljuttatott közleményében kéri a Szegedi Orczy István Általános Iskola tanára a támogatást ahhoz, hogy az 1/A osztály egy élménydús kiránduláson vehessen részt. “Tankoljon az osztálykirándulásért” címmel hirdetett az egyik nagy hipermarket nyereményjátékot, melynek győztese egymillió forint értékű utazáson vehet részt a fővárosban, színházi látogatással és hajókirándulással egyetemben. A közlemény szerint a szegedi iskolások jelenleg a második helyen állnak, várják a segítő szavazatokat a fődíjért!

A közlemény alább olvasható!

“Szegedi tanítónő vagyok, szegedi gyerekeket szeretnénk hozzásegíteni egy szép élményhez.

A mi kis osztályunkkal részt veszünk egy versenyben, ahol osztálykirándulás a tét. Csak az 1. helyezett csapat nyer, és mi most a 2. helyen állunk. Nagyon izgalmas. Ha ez a szép álom teljesülne, szeretnénk a gyerekekkel eljutni Budapestre, hogy egy felejthetetlen színházi élménnyel gazdagodjanak (Mary Poppins) egy hajókirándulással egybekötve. Mi ezt másképpen nem tudnánk elérni, anyagi lehetőségek híján. Szeretném, ha a kicsik átélhetnék, hogy akár a mesebeli királyfi, ők is segítőkre találhatnak, és teljesülhet a kívánságuk.
Annyit kérnék, ha lehet, segítenéd egy megosztással ezt az ügyet?

Aki úgy gondolja, szívesen segítené a gyerekeket, hogy nagyon-nagyon szép napot tölthessenek el, az alábbi módon teheti:
1. klikkelni a következő linkre: https://www.facebook.com/AuchanMagyarorszag… (like az oldalra)
2. belépni az osztálykirándulás címszó alatt
3. kattintani a “játszom” szóra
4. kiválasztani a Szegedi Orczy István Általános Iskola 1.a osztályát, majd az “Őket támogatom” szóra klikkelni. Mi pedig nagyon megköszönjük a segítséget.

Köszönöm: Kiss Mónika, tanító” – olvasható a közleményben.

Egymillió forintos osztálykirándulást nyerhet a Szegedi Orczy István Általános Iskola 1/A osztálya! HAJRÁ HAJRÁ!

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 13.

Előző sztori

Orbán-Pásztor találkozó: gazdasági és térségfejlesztési program indul a Vajdaságban

Következő sztori

Április 25-re csúszik a Kutyafuttában Nap