Közélet

Egy perccel tovább - lélekjáték a Szegedi Pinceszínházban

Egy perccel tovább - lélekjáték a Szegedi Pinceszínházban

2015. április 13., hétfő
Egy perccel tovább - lélekjáték a Szegedi Pinceszínházban
Egy perccel plakat_SZEGED

Április 17-én 19 órától a Szegedi Pinceszínházban tekintheti meg a közönség Tallér Edina Egy perccel tovább című lélekjátékát, amelyet Mester Szilvia és Köleséri Sándor ad elő.

"A darab a női lélek, a társkapcsolat megmutatkozása, amely olyan problémákat tárgyal, feszeget, amelyekről nem szoktunk beszélni. Mi, férfiak, nem értjük, hogy mért csinálja ezt a csaj. Itt egy bizonyos aspektusból fény derül arra, hogy miket hordozhat egy nő magában. Természetesen egy nőnek is tanulságos. Mit ront el egy társkapcsolatban? Miért hozza be a jelenébe a múlt hibáit? Miért nem működik a kapcsolat? Ezzel a lánnyal csúnya dolgok történnek, hoz magával egy olyan múltat, amellyel nagyon nehéz életre kelni. Talál egy fiút, aki meg tudná törni a jeget, ám neki is van viszonya a világhoz...” (Gerner Csaba, egy korábbi előadás rendezője) A felolvasóest körülbelül egy óra hosszú, az előadás után – igény szerint – lehetőség van beszélgetni a témáról a szereplőkkel, az alkotókkal" - áll a portálunkhoz eljuttatott közleményben. A teljes darab az

alábbi honlapra kattintva

olvasható!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.