Novemberi Szerencsenapok Extra
/

Biciklis balesethez keres szemtanúkat a rendőrség

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

bicikli_kerekpar

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/1586/2015. bűnügyi számon közúti baleset gondatlan okozása vétsége elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértett Szegeden, a Római körúton kerékpározott a kijelölt gyalog- és kerékpárúton a József Attila sugárút irányába március 30-án 8 óra 50 perc körül. A Római körút 23. számhoz érve egy gyalogos kilépett elé a kerékpárútra, emiatt a biciklis balra kormányzott, majd letért a kerékpárútról és elesett. A sértett ezt követően felállt és elhagyta a helyszínt. A baleset után orvoshoz fordult, aki megállapította, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek.

Az ismeretlen gyalogos személyleírása: körülbelül 160 centiméter magas, középkorú, rövid, sötét hajú nő, aki sötét ruházatot viselt.

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs; 8-16; p: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Egy 160 centiméter magas nőt keres a rendőrség, aki gyalogosan okozott gondatlanságból 8 napon túl gyógyuló sérüléseket egy biciklisnek! Részletekért KLIKK: http://szegedma.hu/?p=526398

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 10.

Előző sztori

Vajdasági fotókból nyílik kiállítás Szentesen

Default thumbnail
Következő sztori

Statisztákat keresnek a Szegedi Szabadtéri produkciójába

Legutóbbi hasonló cikkek