Közélet

Tüzes hangulatot teremtettek a szegedi járási hivatalban + FOTÓK

Tüzes hangulatot teremtettek a szegedi járási hivatalban + FOTÓK

2015. március 29., vasárnap
Tüzes hangulatot teremtettek a szegedi járási hivatalban + FOTÓK
tuzvedelmi_gyakorlat13kf

Tűzvédelmi gyakorlatot hajtottak végre péntek délután a Huszár utcai járási hivatalban.

Füst árasztotta el pénteken a Huszár utcában lévő járási hivatal folyosóit, melyre először a jelzőberendezések, majd röviddel utána a tűzoltók is reagáltak. Szerencsére ezúttal csupán egy tűzvédelmi gyakorlatról volt szó, melyen a hivatal dolgozói, és a katasztrófavédelem munkatársai is hibátlanul szerepeltek. A teljes felszereléssel, oxigénpalackkal is felszerelkezett tűzoltók maszkkal az arcukon hatoltak be az épületbe, hogy felkutassák a szimulált tűzeset forrását, illetve néhányuk a sérült személyek felkutatásával volt elfoglalva. A gyakorlat végeztével a dolgozók folytathatták munkájukat a - szerencsére épen maradt - irodáikban.

Csak úgy gomolygott a füst a Huszár utcai járási hivatalban - baj persze nem történt, csak a tűzoltók gyakorlatoztak! Klikk után fotóözön ITT: http://szegedma.hu/?p=522277

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. március 29.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.