Közélet

Tóth Péter maradt a Jobbik megyei elnöke

Tóth Péter maradt a Jobbik megyei elnöke

2015. március 16., hétfő
Tóth Péter maradt a Jobbik megyei elnöke
jobikelnok007

Tisztújítást tartott a Jobbik Csongrád megyei szervezete, Tóth Péter maradt a megyei elnök, a négy alelnök közül egyedül a hódmezővásárhelyi Dombi-Kis László maradt a posztján.

Alapszabályuk szerint kétévente tart tisztújítást a Jobbik megyei szinten is, négy alelnököt és elnököt választott a párt.

Tóth Péter

újraválasztott megyei elnök a SZEGEDma.hu-nak elmondta,

Dombi-Kis László

vásárhelyi elnök újabb két évig dolgozik megyei alelnökként, és három új alelnököt választottak. Szegeden

Rácz Tibort

, rajta kívül

Dobi Zsoltot

, a Jobbik üllési alapszervezetének vezetőjét, valamint a szentesi

Füsti-Molnár Istvánt

választották alelnöknek. Tóth Péter, a szegedi képviselő-testület jobbikos önkormányzati képviselője elmondta, a párt országos erősödése megyénkben is tapasztalható, azt remélik, hogy Hódmezővásárhelyen 2019-ben megnyerik a választást. Céljuk, hogy a képviselő-testületekben nagyobb számban legyenek képviselőik, mint jelenleg, illetve polgármesteri tisztséget is több jobbikos töltsön be a következő ciklusban. „Szegeden az önkormányzati választáson stagnáltunk, a tavaszi országgyűlési választáson viszont jelentősen többen szavaztak jelöltjeinkre. Négy és tizenötezer között ingadozott a három tavalyi választáson a Jobbikra leadott szavazatok száma, Szegeden azt tekintjük feladatunknak, hogy az országgyűlési választáson elért eredményeinket a helyhatósági választáson is meg tudjuk őrizni” – közölte Tóth Péter megyei elnök.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.