Bulvár

Nőnapi "Rock Pöri" és Karaoke a Rock klubban

Nőnapi "Rock Pöri" és Karaoke a Rock klubban

2015. március 6., péntek
Nőnapi "Rock Pöri" és Karaoke a Rock klubban
rc1-horz

Péntek este egy különleges, nőnapi esttel várja vendégeit a Városi Rock Klub, szombaton pedig Rock Karaoke műsorra várják a dalos kedvű vendégeket.

Március 6-án pénteken este kilenctől Dr. Rock, alias

Plesi

gondoskodik a tőle megszokott minőségi Rock Pöri Nőnapi változatával a nagyszerű hangulatról. A zenei orgia mellé pedig egy komplett fotós stáb várja a Városi Rock Klubba olyan párokat, akik megörökítenék, amint a pár férfitagja jókívánságait fejezi ki jelenlévő nőtársának egy direkt erre a célra kidekorált, a Rock Klubhoz illő zugban. A fotók azon túl, hogy hazavihetőek lesznek, digitális másuk megjelenik a Rock Klub

Mórocz Sanyi

által megújított

honlapján

is egy önálló galériában. Mindent összevetve tehát, a két mágus most ismét bizonyítani fogja a gépzene létjogosultságát a klubban. A bulira a belépés most is ingyenes, éppen ezért ez alkalommal is mindenkit vár a Rock Klub szervező teamje. Március 7-én szombaton KáZé csap a lecsóba, a mindenki által nagyon kedvelt Rock Karaoke repertoárjával. "S hogy mennyire így van ez, nos azt hiszem nem árulunk el kulisszatitkot akkor, ha elmondjuk, hogy folyamatosan érdeklődik a klub közönsége Zoli bulijai után, épp azért, mert fergeteges hepajt is kapnak dalos torkú pacsirtáink a rock zene területéről e – városunkban mára egyedülálló – parti során" - írja a klub. A belépés ezen az estén is ingyenes!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.