Sport

Magyar-görög: Értékes pontot szerzett a Dárdai-csapat

Magyar-görög: Értékes pontot szerzett a Dárdai-csapat

2015. március 29., vasárnap
Magyar-görög: Értékes pontot szerzett a Dárdai-csapat
Gera Zoltán

A magyar labdarúgó-válogatott hazai környezetben gól nélküli döntetlent játszott a görög csapattal az Európa-bajnoki selejtezősorozat vasárnapi mérkőzésén, ezzel teljesítette a Dárdai Pál szövetségi kapitány által előzetesen kitűzött minimális célt, azaz az egy pont megszerzését.

A Groupama Arénában rendezett vasárnapi találkozón ugyan szinte végig a legutóbbi világbajnokságon nyolcaddöntős görögök irányítottak, de igazi komoly helyzetet nem engedett nekik a jól záró magyar védelem. A magyar válogatott így nyolc ponttal a pótselejtezőt érő harmadik helyén áll csoportjában, míg a görög együttes mindössze két ponttal továbbra is utolsó, s aligha szólhat már bele a továbbjutásért folyó versenybe.

Dárdai Pál

csapata legközelebb június 13-án a finnek otthonában lép pályára.

Újabb értékes pontot zsebelhetett be a magyar labdarúgó-válogatott a görögök elleni döntetlennel! Nem sokon múlott, hogy ne legyen nagyobb az öröm...Cikk: http://szegedma.hu/?p=522834

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. március 29.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.