Magyar-görög: Értékes pontot szerzett a Dárdai-csapat

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Gera Zoltán

A magyar labdarúgó-válogatott hazai környezetben gól nélküli döntetlent játszott a görög csapattal az Európa-bajnoki selejtezősorozat vasárnapi mérkőzésén, ezzel teljesítette a Dárdai Pál szövetségi kapitány által előzetesen kitűzött minimális célt, azaz az egy pont megszerzését.

A Groupama Arénában rendezett vasárnapi találkozón ugyan szinte végig a legutóbbi világbajnokságon nyolcaddöntős görögök irányítottak, de igazi komoly helyzetet nem engedett nekik a jól záró magyar védelem.

A magyar válogatott így nyolc ponttal a pótselejtezőt érő harmadik helyén áll csoportjában, míg a görög együttes mindössze két ponttal továbbra is utolsó, s aligha szólhat már bele a továbbjutásért folyó versenybe. Dárdai Pál csapata legközelebb június 13-án a finnek otthonában lép pályára.

Újabb értékes pontot zsebelhetett be a magyar labdarúgó-válogatott a görögök elleni döntetlennel! Nem sokon múlott, hogy ne legyen nagyobb az öröm…Cikk: http://szegedma.hu/?p=522834

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. március 29.

Előző sztori

Fegyveres rablás történt Hódmezővásárhelyen

Következő sztori

Tizedik születésnapját ünnepelte a Kecskési Nyugdíjasklub + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek