Kultúra

Lazac és szarvas a Bárány borvacsoráján + FOTÓK

Lazac és szarvas a Bárány borvacsoráján + FOTÓK

2015. március 16., hétfő
Lazac és szarvas a Bárány borvacsoráján + FOTÓK
borvacsora20kf

Gyöngyöstarjáni és szomolyai borkülönlegességek kísérték a Bárány Kisvendéglő péntek esti borvacsoráját. Ezúttal lazacfilé és szarvaspörkölt is asztalra került a szegedi vendéglő gasztronómiai utazásán.

Péntek este ismét borkülönlegességekkel és ízletes vacsorával várta vendégeit a Bárány Kisvendéglő. A borvacsora előételéül ezúttal házias füstölésű lazac filét tálaltak salátaágyon, főételnek pedig tejszínes karalábélevest húsgombóccal, illetve szarvaslábszár pörköltet puliszkával fogyaszthattak a vendéglőben. Desszertnek csokis-meggyes palacsintát szolgáltak fel a vendégeknek. Egy borvacsoráról természetesen a pincészetek büszkeségei sem hiányozhatnak: az ízletes vacsorát

Ludányi Balázs

gyöngyöstarjáni, illetve

Telek András

szomolyai borai kísérték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.