Sport

Labdarúgás: hozta a papírformát a Tápé a SZVSE ellen + FOTÓK

Labdarúgás: hozta a papírformát a Tápé a SZVSE ellen + FOTÓK

2015. március 28., szombat
Labdarúgás: hozta a papírformát a Tápé a SZVSE ellen + FOTÓK
szvse-tape21kf

Kétgólos győzelmet aratott az élbolyba tartozó Tápé ESK a kiesés elől menekülő Szegedi VSE vendégeként a megyei I. osztály 20. fordulójában.

A vendégek kezdték nagyobb iramban a találkozót, az első húsz perc rohamai mégsem hoztak gólt. Végül a játékrész hajrájában szereztek vezetést

Paksi Péter

tanítványai, amikor

Bilics Igor

mattolta

Pluhár Gábort

egy szögletet követő kapu előtti kavarodás során. Fordulás után ismét a tápéiak produkáltak egy erősebb periódust, amely alatt

Dalibor Crkvenjakov

tette magabiztossá csapata előnyét, egyben kialakította a végeredményt. Sikerével a Tápé megelőzte a Csongrádon ikszelő FK 1899 Szegedet a táblázat második helyén, míg a vasutasok továbbra is az utolsó előttiek.

Csongrád megyei I. osztály, 20. forduló:

Szegedi VSE - Tápé ESK 0-2 (0-1)

Szeged, SZVSE-stadion. Vezette: Kócsó Tibor Zsolt (Bába Dávid, Szeri Tamás).

SZVSE:

Pluhár - Faragó, Németh Z., Nagypál, Nagy, Vizi, Baka (Varga 63'), Zsilák (Veress 75'), Kozma, Lévai (Boruzs 81'), Németh V. (Rózsa 70').

Vezetőedző:

Pécsek Tibor.

Tápé:

Tombácz - Németh L., Mudresa, Cseh (Buza - a szünetben), Papdi (Szántó 40'), Mike (Lőrinc 54'), Bilics, Fülöp, Pócs, Crkvenjakov (Péter 77'), Glendza (Gulyás 82').

Vezetőedző:

Paksi Péter.

Gólszerzők:

Bilics (45'), Crkvenjakov (54').

Sárga lap:

Vizi (40'), Varga (83'), ill. Bilics (25'), Pócs (27'). Pécsek Tibor:

Nyilatkozat később.

Paksi Péter:

"Harcos, szervezett SZVSE-vel találkoztunk, amely mindent beleadott a mai mérkőzésen. Ennek ellenére megérdemelt a győzelmünk, úgy érzem, hogy a végeredményhez nem fér kétség."

Két góllal nyert a Tápé a SZVSE ellen - részletek és fotók ITT: http://szegedma.hu/?p=522376

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. március 28.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.