Közélet

Az Invitel idén először az innovatív iskolákat is díjazza!

Az Invitel idén először az innovatív iskolákat is díjazza!

2015. március 12., csütörtök
Az Invitel idén először az innovatív iskolákat is díjazza!

Az Invitel „A jövő iskolája!” mottóval indított pályázatának célja, hogy olyan kreatív pályaművek megszületését segítse elő, melyek az infokommunikáció oktatásban, a tudás megszerzésében betöltött jövőbeni szerepét járják körbe. Pályázzon, és nyerjen WiFit iskolájának!

Az infokommunikáció fejlődése az iskolai mindennapokat néhány év alatt teljesen átalakította. A digitális táblán nincs krétacsikorgás, e-naplóba kerülnek a jegyek, és az online világba született tanulók számára az internet az egyik legfontosabb tudásbázis lett. De mit hoz az oktatásba az infokommunikáció további fejlődése?

Gondoltak-e már a diákokkal arra, milyen lesz a jövő iskolája akár csak 10 év múlva?

Küldjék el diákokkal közös elképzeléseiket a jövő iskolájáról – legyen az esszé, videó, prezentáció, vagy bármilyen más technikával készült pályamű –, és nyerjék meg iskolájuk számára az InnoSchool Díjat! A nyertes intézmény közösségi tereihez térítésmentes WiFi lefedést, vagy ezzel egyenértékű infokommunikációs szolgáltatást biztosít az Invitel! A pályázaton minden magyarországi általános és középiskola indulhat. A pályázati kiírás, a letölthető és kinyomtatható plakát, valamint a jelentkezési űrlap az

Invitel honlapjára kattintva

érhető el. (X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.