Bulvár

Kábítószer-ültetvényt találtak a pénzügyőrök egy kecskeméti ház padlásán

Kábítószer-ültetvényt találtak a pénzügyőrök egy kecskeméti ház padlásán

2015. február 25., szerda
Kábítószer-ültetvényt találtak a pénzügyőrök egy kecskeméti ház padlásán

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy kecskeméti ingatlan ellenőrzésekor 248 gramm kábítószergyanús anyagot és 45 tő marihuánát találtak, amelyet lefoglaltak.

A pénzügyőrök jövedéki ellenőrzést tartottak egy kecskeméti ingatlanon. A lakóépület, valamint az udvar és az ott található melléképületek átvizsgálásakor jövedéki terméket nem találtak, azonban a ház különböző helyiségeiből összesen 248 gramm marihuána gyanús növényi őrlemény és gumó, valamint digitális mérleg került elő. A kábítószergyanús anyagot fém dobozokba és Symphonia feliratú dohányzacskóba csomagolták. A ház padlása pedig 45 tő, műanyag cserépbe ültetett, különböző méretű kábítószergyanús növényt rejtett. A padlástérben a falat leszigetelték, a fűtés és a ventillátorok biztosították a növények fejlődését. Az eljárás során közreműködő magyar férfi elmondta, hogy a növényeket saját fogyasztásra termesztette, a gumókat és az őrleményt maga használta. A pénzügyőrök a kábítószergyanús növényeket, gumókat és az őrleményt, valamint a magyar férfit az illetékes rendőri szerv munkatársainak átadták, ahol ellene kábítószer birtoklása miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.