Egyetem

Idén is Köz-Ért 2015 emlékgyűrűt adományoznak egy pedagógusnak

Idén is Köz-Ért 2015 emlékgyűrűt adományoznak egy pedagógusnak

2015. február 20., péntek
Idén is Köz-Ért 2015 emlékgyűrűt adományoznak egy pedagógusnak

Pályázatot hirdet a "Köz-Ért" Rekreációs Egyesület, a közoktatás területén dolgozó pedagógusok számára. A nyertes pedagógus elnyerheti az egyesület által alapított Köz-Ért 2015 emlékgyűrűt!

A pályázat célja a közszféra munkatársainak megbecsülését biztosító lehetőségek bővítése, a tartósan példaértékű közösségi és szakmai munkát végzők elismerésének segítése, valamint ismertségének növelése. Lehetőségük van pedagógus közösségeknek, oktatási-nevelési intézményeknek, fenntartóknak – érveléssel alátámasztott pályázati anyagban – is beterjeszteni a díj elnyerésére az általuk támogatott pedagógust. Február 17-től március 8-ig van lehetőség csatolni a pályázatokat, terjedelmük nem haladhatja meg a 10 oldalt (A/4 méret). A pályázatot e-mail-ben: atiszani@gmail.com címre (pdf formátumban), a regisztrációt követően lehet benyújtani. A második forduló során a pályázati anyaggal támogatott pedagógusokra a média közreműködésével, nyilvános eljárásban lehet szavazni. A legtöbb szavazatot összegyűjtő jelölt, valamint a legszínvonalasabb pályázattal támogatott pedagógus – a pályázatot kiíró egyesület döntése alapján - elnyeri a KÖZ-ÉRT 2015 emlékgyűrűt, melyet a Szegedi Nemzeti Színház által szervezett hangverseny keretében adnak át. További információ: Szaniszló Attila (06-30/831-1738) (atiszani@gmail.com)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.