Kultúra

Ez az őrület, ez a MÁNIA! - Mobilmánia a Rongyban

Ez az őrület, ez a MÁNIA! - Mobilmánia a Rongyban

2015. február 3., kedd
Ez az őrület, ez a MÁNIA! - Mobilmánia a Rongyban
mobilmania_rongy

A rockereknek kedvez a Rongy Kocsma Valentin napon: február 14-én 20 órától a Mobilmánia zenekar lép fel, amely új lemeze mellett új énekesét is bemutatja a Napfény városának.

A 2008-ban a legendás P.Mobil együttes tagjaiból alakult zenekar legújabb, Fénypokol című lemezét több zenei szaklap is az év legjobb lemezei közé sorolta. A zenekar egy országos lemezbemutató turné keretein belül Szegedre is ellátogat. Ezen az estén legalább 7 dalt ígérnek az új albumról, de emellett a régi nagy slágerek sem maradnak el természetesen! Ami biztosan várható a koncerten: A Rongy Kocsma közönsége megismerheti a zenekar új énekesét,

Stulát

is, akit sokan éppen

Vikidálhoz

hasonlítanak. A Mobilmánia egyre népszerűbb a fiatalok körében is, köszönhetően az új frontembernek és a két fiatal gitárosnak, de a legendás muzsikusok:

Zefi

az óriás Hammonddal,

Bajnok

a híres bass gitárral, és

Donászy

a dobok királya is itt lesz, így a hangulat szint biztosan a tetőfokára hág, a végén te is önfeledten kiabálod majd, hogy: "Ez az őrület, ez a MÁNIA!" A zenekar minden koncerten egyedülálló módon emlékezik meg a tragikus hirtelenséggel elhunyt

Tunyogi Péterről

, a Mobilmánia örökös tagjáról. A bemelegítésről a Code Civil és a Bermuda RockbanD gondoskodik a 20 órától induló koncerten, melyet hajnalig tartó buli követ. A koncert létrejöttét a Cseh Tamás Program és az NKA - Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.