Egyszárnyú madarakkal lép fel az énekesnő Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

wstplakát

A pihik az egyszárnyú mitológiai madarak, akik csakis összekapaszkodva tudnak repülni – ennyit mindenképpen érdemes tudnunk Szeder-Szabó Krisztina énekesnő és Weiner Sennyey Tibor költő közös szegedi estje előtt. A kötetbemutatóval egybekötött koncert 2015. február 9-én (hétfőn) 20:00-kor kezdődik a Kapca Kávézó-Bisztróban (Szeged, Rákóczi u. 1.). Az esten a Pihik című könyv kapcsán a szerzőt és a költő verseit megzenésítő énekesnőt kérdezi Boldog Zoltán, az Irodalmi Jelen szerkesztője.

A beszélgetést követően a rendkívül népszerű Reggeli dal előadója ad koncertet. A sláger a YouTube-on közel 50.000 megtekintésnél tart.

Az eseményre a belépés ingyenes. Az eseményhez ITT csatlakozhatnak a Facebookon.

A szegedi est egy turnénak a része, amely február 7-én (szombaton) veszi kezdetét Hódmezővásárhelyen, ahol 19:00-kor a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban Völgyvándor címmel Illyés Lénárd, Móga Piroska és AD Lukács adja elő egy verskoncert keretében Weiner Sennyey Tibor verseit. Ezt követően Budapesten az Írók Boltjában február 10-én (kedden) 17:00-kor Szörényi László mutatja be a Pihiket Shodor Fodor Balázs közreműködésével. A turnéhoz ITT csatlakozhatnak a Facebookon.

Default thumbnail
Előző sztori

Megkapták díjaikat a legjobb megyei iskolás sárkányhajósok

Default thumbnail
Következő sztori

Márciusra halasztotta a székelyföldi autonómiapárti határozatok megvitatását az ET bizottsága

Legutóbbi hasonló cikkek