A nagy párbaj: halászlével csap össze Szeged és Baja

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

halfesztival_32_gs

A magyar halászlé két fővárosának legprofibb mesterei mérkőznek meg egymással pénteken – adták hírül a halfesztivál szervezői.

Ahány ház, annyi halászlé, de egy dologban biztosak lehetünk; a halászlé két fővárosa Baja és Szeged. Szinte lehetetlen dönteni, hogy melyik a jobb, de mi most mégis megpróbálkozunk vele.

A III. Budapesti Halfesztiválon a két legkedveltebb halászlé módozat legprofibb képviselői mérkőznek meg egymással. A bajaiak csapatában találhatjuk Ádám Pétert, a Bajai Halászléfőző Bajnokok Klubjának elnökét, illetve Csémi László és Kolmann Péter többszörös Halfőző Bajnokokat. A szegedi csapat vezetője, Frank Sándor, a Szegedi Halászcsárda tulajdonosa, Venesz díjas mesterszakács, így minden bizonnyal izgalmas versenynek lehetünk majd szemtanúi.

A zsűrit a nagyérdemű közönség alkotja, pénteken, február 20-án 17 és 19 óra között a Vajdahunyad várban mindenki beszállhat a bírálóbizottságba. A párbaj Király Viktor koncertjével zárul majd.

Előző sztori

Civilek a költségvetésről: Számháború

Default thumbnail
Következő sztori

Száznegyvenhárom határsértőt tartóztattak föl Csongrád megyében kedden

Legutóbbi hasonló cikkek