Közélet

A Kereszttöltés utcában is rendet tenne a Jobbik

A Kereszttöltés utcában is rendet tenne a Jobbik

2015. február 6., péntek
A Kereszttöltés utcában is rendet tenne a Jobbik
jobbik_sajtotajekoztato01kf

A Székely sor 21, szám alatti önkormányzati bérlakások után a Kereszttöltés utca 29. szám alatt felmerülő problémákkal is foglalkozik a Jobbik Magyarországért Mozgalom Szegedi Szervezete.

"Nem új keletű a probléma az önkormányzati bérlakások biztonsága, a

Székely sori bétlakások után

a Kereszttöltés utcában is panaszkodnak a lakók a rendbontók és a nem megfelelő portaszolgálat miatt" - fejtette ki

Tóth Péter

, a Jobbik megyei elnöke sajtótájékoztatóján. A jobbikos városi közgyűlési képviselő kihangsúlyozta, hogy a Jobbik számára a legfontosabb a lakásrendelet módosítása, mivel a párt szerint szükség van az önkormányzati lakások bérlőinek szűrésére, ennek jegyében Tóth Péter módosító indítványt tervez benyújtani a következő közgyűlésen. "Áldatlan állapot uralkodik a Kereszttöltés utca 29. szám alatti önkormányzati ingatlanban, átjáróházként használják, és bár 2013 óta van portaszolgálat, csak éjszakánként és az sem biztosít megfelelő védelmet, így az illetéktelenek, hajléktalanok akadály nélkül járhatnak be, gyakran történnek lopások, feltörések" - mondta el Tóth Péter. A képviselő kiemelte, hogy ma kapja meg a városi költségvetés tervezetét, amiben tervei szerint megkeresik a forrást az IKV teljes portaszolgálatának visszaállítására, valamint a személyi állomány kiválasztásának felülvizsgálatára, ugyanis a lakók panaszai szerint a portások nem megfelelően látják el feladatukat, felkészületlenek, alszanak munkaidőben. "Ez egyik munkahelyen sem elfogadható, főleg nem egy városi cégnél" - mondta Tóth Péter. A szegedi Jobbik elnöke kiemelte, hogy a módosító indítvánnyal nem támadni akarja az IKV Zrt.-t, hanem megerősíteni a feladatelvégzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.