Vízilabda: fontos periódust kezd meg a Tiszavirág Szeged Diapolo

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tiszavirag_honved17_KF

Az ünnepi szünetet követően szombaton újra bajnoki pontokért ugranak medencébe a Tiszavirág Szeged Diapolo vízilabdásai, Varga Péter együttesének négy hazai mérkőzést tartogat a január, amelynek első állomásaként a Debrecen érkezik a Tisza-parti városba.

Négy győzelemmel és hét vereséggel, a nyolcadik helyről várhatja a folytatást a Tiszavirág Szeged Diapolo csapata, azonban a szegediekhez hasonlóan, a hatodik pozícióban álló Kaposvárnak is 12 pontja van, így Kiss Csabáék számára elérhető közelségben van a rájátszást érő hely, amelyhez nagy lépéseket tehetnek januárban, hiszen a hónap összes bajnokiját itthon játsszák majd, így a Debrecen elleni mérkőzést követően a KSI-vel, a Péccsel és a Kaposvárral is megmérkőznek a szegedi pólósok az év első hónapjában az újszegedi sportuszodában.

Online

Szombaton 18 órai kezdettel folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a Tiszavirág Szeged Diapolo – Debrecen vízilabda OB I-es bajnoki mérkőzésről. Szurkoljon velünk!

„Ez a legfontosabb mérkőzésünk ebben a periódusban. Tegnap este és ma délelőtt Szolnokon játszottunk edzőmeccseket, ez nagyon hasznos két mérkőzés volt, nagyon jól szolgálta a felkészülésünket. Csütörtök délután pihenünk, pénteken edzünk kettőt, és így megyünk neki a Debrecen elleni mérkőzésnek. Ezen a két edzőmeccsen is léptünk előre a koncentráció tekintetében is, persze van még hova fejlődnünk, de azt gondolom, hogy a Debrecen elleni mérkőzésen ebben sikerül javulnunk” – mondta el portálunknak a szombati mérkőzéssel kapcsolatban Varga Péter, a csapat vezetőedzője.

A szegedieket keretét vírusos betegségek gyengítik, Kiss Csaba, Manhercz Krisztián, Zsigri Bence és Sánta Dániel is hosszabb-rövidebb ideig betegséggel küszködött a héten, azonban várhatóan szombatra mindannyian rendbe jönnek. A Debrecennel kapcsolatos hír, hogy a hajdúságiak eddigi játékos-edzője, a kétszeres olimpiai bajnok Varga Tamás a továbbiakban ahogy fogalmazott a waterpolo.hu-nak adott nyilatkozatában, minden mérkőzésen vízben lesz, így aktívabban veszi ki a részét a hátralévő bajnokikon – ezáltal szombaton már a szegedi védőknek is figyelniük kell Varga Tamás megmozdulásaira.

Előző sztori

Felháborodás és fanatizmus - a párizsi vérengzés a vallás szemszögéből

Default thumbnail
Következő sztori

Atlétika: nagy veszteség Szeged sportjának – békéscsabai színekben folytatja Márton Anita

Legutóbbi hasonló cikkek