/

Üllési baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy Üllésen történt baleset szemtanúinak jelentkezését várja a rendőrség – írja police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. december 16-án 17 óra 45 perckor egy fehér színű Ford furgon közlekedett Üllésen, a Kis utcán a Jókai utca irányába. A furgon a kereszteződéshez érve balra kanyarodott a Jókai utcára, melynek során a jármű jobb oldali tükrével elsodort egy, az úttest jobb szélén gyalogló nőt, aki a füves útpadkára esett. A nő szóváltásba keveredett a furgonból kiszálló férfivel, majd elhagyta a helyszínt. Ezt követően a furgon vezetője is eltávozott. A furgont egy 25-30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas férfi vezette.
A gyalogos a balesetet követően orvoshoz fordult, aki megállapította, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek.

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, vagy a 112-es segélyhívószámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13).

Előző sztori

A legbátrabb város ünnepe Balassagyarmaton

Következő sztori

A szén-monoxid-érzékelő mentette meg a mindszenti családot