Kultúra

Oroszok az amerikaiak ellen a Rongyban

Oroszok az amerikaiak ellen a Rongyban

2015. január 22., csütörtök
Oroszok az amerikaiak ellen a Rongyban
thealter

Hétfőn, január 26-án jön a THEALTER első idei programja: Oroszok vs Amerikaiak címmel az Aradi Kamaraszínház két produkcióját hozzák el egy este a Rongy Kocsmába.

Harsányi Attila

és alkotótársai zenével, prózával és verssel idézik meg az orosz és az amerikai kultúra jelentős alakjait és eseményeit. A jegyár 1200 Ft, jegyet rendelni továbbra is a maszk@maszk.hu e-mail címen lehet, és a korlátozott nézőszám miatt ajánlatos is. A jubileumi, 25. THEALTER megrendezésére készülve egy nemzetközi színházi workshoppal kezdtük az évet: hat régiós fesztivál/színház és a szlovén Via Negativa társulatának koprodukciójában készül egy új előadás, amely az idei fesztivál egyik kiemelt eseménye lesz. Szombat-vasárnap pedig jópár THEALTER-plakáttal is találkozhatunk a Belvárosi mozi Slow Hétvégéjén: a filmek és a könyvek mellett

Baráth Ferenc

grafikusművész alkotásaiban is érdemes elmélyülni, de lesz a programban ételkóstoló, sakk, jóga, masszázs és gyereksarok is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.