Közélet

Ilyen volt és ilyen is maradt – kis szegedi időutazás + FOTÓK

Ilyen volt és ilyen is maradt – kis szegedi időutazás + FOTÓK

2015. január 4., vasárnap
Ilyen volt és ilyen is maradt – kis szegedi időutazás + FOTÓK
ilye_volt_ilyen_maradt01_gs

Egy különleges időutazásra invitálunk mindenkit, felvillantjuk Szeged néhány olyan pontját, mely ma pont ugyanúgy fest, mint harminc évvel ezelőtt.

Szeged múltjába a Móra-múzeum különleges

utcatárlata

is elrepítette a belvárosban sétálókat,

kötet is jelent meg

a korabeli városról, ám ezúttal nem a manapság divatos, egyre több honlapon és blogon fellelhető visszatekintésre hívjuk a kedves olvasót, most azt mutatjuk meg, hogy bizony vannak helyek a napfény városában, ahol szó szerint megállt az idő. Nap mint nap elsétálunk ezek mellett az épületek mellett, látjuk, hogy helyenként omlik a vakolat, a régi cégtáblákat, mely jelzi, fodrász, élelmiszerbolt működik az épületben, és akad bizony olyan lámpa is a Szerves Kémiai Tanszéken, mely hosszú évek óta várja, hogy felújítsák vagy legalábbis égőt cseréljenek benne. De mindezt már megszoktuk, a legtöbbünknek, valljuk be, igazából fel sem tűnik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.