Kultúra

A Szegedi Pinceszínház előadása a Bordányi Faluházban

A Szegedi Pinceszínház előadása a Bordányi Faluházban

2015. január 23., péntek
A Szegedi Pinceszínház előadása a Bordányi Faluházban
szinhazi_est_bordany

A Bordányi Faluház február 13-15. között, a Kultúrházak éjjel-nappal program keretében számos érdekes és izgalmas programmal készül. A rendezvények közül kiemelkedik a Szegedi Pinceszínház előadásában színre vitt Hatan pizsamában című darab.

Marc Camoletti két felvonásos vígjátékában számos olyan dolog megtörténik, amelyet nehéz lesz nevetés nélkül kibírni, ezért is lesz érdemes ellátogatni az eseményre. Röviden a történetről: Jacqueline és Bernard Párizs melletti lakásukban egy kellemes hétvége eltöltésére készülődnek. Mindenki pontosan megtervez mindent. Jacqueline rendbe teszi a házat, felkészül a hétvégi vacsorára és nagy izgalommal várja Robertet, a szeretőjét. Bernard, Jacqueline férje szintén mesterkedik valamiben és tervét izgatottan meséli el érkező barátjának, Robertnek: szeretőjét Brigitte-et úgy állítja be feleségének, mintha Robert partnerelenne. Robert menekülni szeretne ebből a számára kínos és kellemetlen helyzetből, de éppen amikor távozna, megjelenik az ajtóban Brigitte, a szobalány… Szerepcserék, félreértések, a nagy francia vígjáték írókhoz hűen (Molière, Feydeau) Camoletti zseniálisan keveri a szálakat. Ebből egy igazi vérbő, fergeteges komédia alakul ki, mely remek színészi játékra ad lehetőséget, ezáltal a nézők a színészekkel élvezhetik a játékot. Szereposztás: Bernard -

Varga Bálint

, Jacqueline -

Papp Gabriella

, Robert -

Rácz László

, Brigitte 1 -

Kancsár Orsolya

, Brigitte 2 -

Kis Kata

, Bertrand -

Hardi Csaba

. Rendezte:

Kancsár József

. A színdarabot február 13-án, pénteken 19 órától láthatják az érdeklődők a Bordányi Faluházban. A szervezők bíznak benne, hogy a bordányi színház kedvelők mellett a kistérség számos településéről érkeznek majd erre az eseményre vendégek Bordányba. Egy hete lehet jegyet vásárolni a színházi eseményre, ennek ellenére a jegyek nagyon jó ütemben fogynak, hiszen a belépők több, mint fele már gazdára talált. A színházi estre egyébként kizárólag elővételben válthatóak jegyek a faluház ügyfélpultjánál, kedvezményesen 1000 és 1200 forintért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.