Labdarúgás: mindig jó érzéssel tér haza Zsótér Donát

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szeol_evzaro142_zsoter_donat_gs

Pár napon belül két gálamérkőzésen is pályára lépett az újszegedi sportcsarnokban Zsótér Donát. A Kistelekről származó, az őszt az NB I újoncánál, a Dunaújvárosnál töltő futballista a Kék Mókus Kupa és a SZEOL SC karácsonyának gálamérkőzésére is meghívót kapott.

E mellett persze a Kék Mókus Kupán a döntőig menetelt a Varga Pince csapatával, és a negyedik percben már kétgólosra nőtt előnyük, miután ő maga betalált, azonban végül a nyílt kategória döntőjét elvesztették a Fit World O’Neil-lal szemben.

„Nagyon jó érzés volt itthon játszani, bár kisteleki vagyok, de szeretek visszajárni Szegedre, mert nagyon szeretem ezt a közeget, rengeteg ismerőssel találkozok, így jó élményekkel gazdagodok újra és újra, amikor visszajövök” – mondta el portálunk érdeklődésére Zsótér Donát.

A játékos játékjoga a Videoton FC-é, amelynek színeiben a tavalyi szezonban a debreceni idegenbeli rangadón leülhetett a kispadra az élvonalban, majd a 18 éves labdarúgó idén ősszel, az NB I újoncához került kölcsönbe, ahol debütált a honi első osztályban, az őszi fordulók alatt pedig 12 alkalommal kezdőként, míg kétszer csereként kapott lehetőséget a 17 forduló alatt. Zsótér Donát az őszi szezonjával kapcsolatban úgy fogalmazott, nagyon jól érezte magát Dunaújvárosban, hiszen óriási lehetőséget kapott ez által, hogy az NB I-ben játszhatott az egykori bajnokcsapatnál. „Bízom benne, hogy bent fog maradni a csapat, sok jó, hasznos dolgot kaptam a játékostársaimtól és a csapattól is. Úgy érzem, hogy nem teljesítettem rosszul az ősszel, de mindig mindenen lehet még javítani, és úgy érzem, hogy nekem is nagyon sok mindenen kell még változtatnom. Jövőre úgy vágunk bele a munkába, hogy minél többet, még többet tudjak kihozni magamból” – tekintett előre a fiatal középpályás.

Zsótér Donát elmondta, a jövőjével kapcsolatban még nem született döntés, bár újvárosi kölcsönszerződése jövő június 30-ig szól, azonban a korábban a Puskás Akadémiánál is szereplő játékos iránt mutatkozik érdeklődés egykori klubjától, amelyet a gárda edzője, Benczés Miklós meg is erősített a napokban a Nemzeti Sportnak.

Előző sztori

Zanzibar, jambec buli, újra nyitva a Hungi - így szilveszterezik Szeged

Default thumbnail
Következő sztori

Ünnepi menetrend és parkolási rend

Legutóbbi hasonló cikkek