Sport

Kosárlabda: kuparangadóra készül a Kosársuli

Kosárlabda: kuparangadóra készül a Kosársuli

2014. december 12., péntek
Kosárlabda: kuparangadóra készül a Kosársuli
kosarsuli14

Másodszor lép pályára a héten a Vásárhelyi Kosársuli. A keleten első kék-sárgák ezúttal a Hepp Kupa négyes döntőért játszanak az NBI B-s bajnokság nyugati listavezetőjével. A labdát vasárnap este 18 órakor dobják fel a Hódtói Sportcsarnokban.

Nem lesz könnyű dolga Vas Péteréknek, ha be akarnak jutni a kupasorozat januári Final Four-jába, mivel hétvégi ellenfelük egy vereséggel áll a nyugati tabella élén. A héten azoktól a bajaiaktól kaptak ki, akiket a Kosársuli épp a negyeddöntőben ütött ki. Ennek ellenére nem szabad alábecsülni a bonyhádiakat, akiknél eddig hatan tudtak 10 pont körüli átlagot produkálni. Elsősorban

Tömösváry

és

Faragó

emelkedik ki közülük. Ráadásul a most elszenvedett vereségük miatt szinte biztos, hogy presztízskérdésként kezelik majd a vásárhelyi összecsapást. "Biztosan nagy lesz a küzdelem, ráadásul a helyzetet a fárasztó pénteki tiszaújvárosi túra sem könnyíti meg. A vasárnapi rivális egyik legnagyobb előnye, hogy – ahogy mi is, régóta együtt játszanak. Ezért jól jön majd a hazai pálya, valamint a közönség buzdítása" – mondta a Kosársuli egyre több szerepet kapó spílere,

Mócsai Milán

. Hozzátette: a bonyhádiak nagyon jól dobnak kintről, de a betöréseikkel is meg kell birkóznunk, nagyon sokoldalú együttesről beszélünk. A kék-sárgák kilencese szerint ez lesz az legnagyobb erőpróbájuk a szezonban, és egy labdás meccset jósol, ezért kiemelten fontos, hogy a pénteki bajnoki után mindenki a lehető legjobban kipihenje magát, és jól kezdjenek már az első negyedben. Ha ez összejön, akkor zöld út vezethet a négy közé. A Vásárhelyi Kosársuli SE - B-Beton Bonyhádi KSE Hepp Kupa negyeddöntő december 14-én 18 órakor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban. A belépés két főtámogató, a Takarékbank Zrt. és a Magyar Földgáztáróló jóvoltából ingyenes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.