Kézilabda: diadalmas FKSE-hétvége

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

fkse_ozd

Újabb sikert aratott az újonc FKSE Algyő az NB I/B Keleti csoportban, Dankó Ervin csapata az Ózdot verte hazai pályán vasárnap.

A hazaiak nagy elszántsággal léptek pályára. Győzni akarásuknak az sem vethetett gátat, hogy a hét folyamán többen betegeskedtek. A meccsre sem lett százszázalékos a csapat, László Imre és Ambrus József is kisebb sérüléssel küszködtek.

A mérkőzés ózdi támadással, de algyői góllal kezdődött. A vendégek az első játékrészben még lépést tudtak tartani a hazaiakkal, többször is egyenlítettek, de a vezetést nem sikerült átvenniük. A szünetre már háromgólos előnyhöz jutottak a Tisza-parti fiúk. Ezt a különbséget a második félidőben is tartani tudták, ezáltal újabb fontos győzelmet arattak.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 11. forduló:

FKSE Algyő – Ózdi KC 33-29 (18-15)
Algyő, 350 néző. Vezette: Horváth Zoltán, Simó András.
FKSE Algyő: KISS O. – RAFFAI 1, ZÖLDY 5, Szepesi 1, KARDOS 6, VALACZKAI 5, TEIMEL 9. Csere: Farkas (kapus), Ambrus 1, Gazsó, Pál, KOCSIS 3, Kiss A., Béleczki, Varga 2, Bolvári. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: “Végre stabilan és magabiztosan játszottunk. A taktikai elképzelésünket sikerült megvalósítani. Ha támadásban kevesebbet hibázunk, talán nagyobb gólarányú győzelmet aratunk.”

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport, 10. forduló:

FKSE Algyő II. – Gyulai SE 36-29 (20-13)
Algyő, 60 néző. Vezette: Sándor, Szabó.
FKSE Algyő II.: GERA – Czirják, Vörös 4, ZSADÁNYI 3, BERTA T. 5, Szélpál, Engi 4. Csere: Pallér (kapus) Pádár, PÁL Á. 6, MORVA 6, Miksi 3, Bozsák 2, Zombori 1, Sárkány 2, Tóbiás. Edző: Barok István.
Kiállítás: 0 perc, ill. 2 perc.
Hétméteres: 1/0, ill. 1/1.

Barok István: “Minden jó, ha jó a vége. Mindenki kapott játéklehetőséget, s ez meg is látszott a védekezésünkön. Csak a két éllovastól kaptunk ennyi gólt! De a győzelmet nem kell megmagyarázni.”

Előző sztori

Tizenegymilliós papagájfogás Kiszomboron

Következő sztori

A Kárpát medencei vállalkozói versenyben Csongrád megye csapata a döntőig jutott