Közélet

Kedvezményes jegyárral búcsúzik a szegedi fáraó-kiállítás

Kedvezményes jegyárral búcsúzik a szegedi fáraó-kiállítás

2014. december 27., szombat
Kedvezményes jegyárral búcsúzik a szegedi fáraó-kiállítás
farao11

Már több mint 108 ezren látták A fáraók Egyiptoma című tárlatot a Móra Ferenc Múzeumban és kiállítóhelyein. Lassan azonban elérkezik a búcsú ideje: már csak december 30-ig tart a kiállítás Szegeden. A közgyűjtemény búcsúünnepet tart az utolsó napokon, december 27-30. között a különleges tárlat mindhárom helyszíne kedvezményesen látogatható.

Elérkezett a búcsú ideje: hamarosan távoznak a fáraók és a rendkívüli egyiptomi kincsek Szegedről, melyeket eddig már több mint 108 ezren láttak. Node nincsen búcsú ünnep nélkül! A Móra Ferenc Múzeum fáraó búcsúünnepet hirdet december 27-30. között: mindhárom helyszínt jelentős kedvezménnyel tekinthetik meg az érdeklődők. Az ünnep négy napján a Móra-múzeum főépületét 500, a Fekete házat és a Kass Galériát 250-250 forintos belépőjegyáron láthatják a fáraók szerelmesei. Remek alkalom lehet ez mindazoknak, akik még nem látták a tárlatot, és azoknak is, akik újra szeretnének részesülni az egyiptomi életérzésből. Valamint ezen a négy napon is tart még a nyereményjáték, melynek fődíját, az egyiptomi utat december 30-án sorsolják ki. A Móra-múzeumban a fáraók, a papság és a vallási élet legfontosabb tudnivalóival ismerkedhetnek meg a látogatók, a Kass Galériában a temetkezés rejtelmeibe tekinthetnek be, míg a Fekete házban egy egyiptomi múmiával és a mumifikálás titkaival is találkozhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.