Kultúra

Karácsonyi játszóház a Móra-múzeumban

Karácsonyi játszóház a Móra-múzeumban

2014. december 18., csütörtök
Karácsonyi játszóház a Móra-múzeumban
karacsonyi_jatszohaz_mfm

Idén is karácsonyi játszóházzal vár kicsiket és nagyokat a Móra Ferenc Múzeum aranyszombaton: december 20-án 10 és 13 óra között mézeskalácsot süthetnek és dekorálhatnak, egyedi karácsonyfadíszeket készíthetnek és mágikus teakülönlegességeket is megkóstolhatnak az érdeklődők a Kultúrpalotában.

Nem telhet el a tél karácsonyi játszóház nélkül a Móra-múzeumban: noha a hó még nem esett le, a meghitt ünnepi hangulat mindenképpen jelen lesz a Kultúrpalotában december 20-án, a karácsony előtti utolsó szombaton 10 és 13 óra között. A résztvevők a megszokott módon mézeskalácsot süthetnek és díszíthetnek hagyományos eszközökkel, emellett egyedi karácsonyfadíszeket is gyárthatnak a Kultúrpalota falai között. Idén a téli hangulatot mágikus teakülönlegességek is garantálják. Amíg pedig a kicsik kézműveskednek, a felnőtteknek érdemes megnézni a fáraó-kiállítást, melyet december 30-ig hosszabbított meg a Móra Ferenc Múzeum.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.