Közélet

Razordoll, Bad Taste és Rockkalapács-koncert a Rock klubban

Razordoll, Bad Taste és Rockkalapács-koncert a Rock klubban

2014. december 17., szerda
Razordoll, Bad Taste és Rockkalapács-koncert a Rock klubban
rockklubajanlo

Péntek este a Razordoll a Bad Taste zenekar lép fel a Városi Rock Klub színpadán, szombaton pedig a Rockkalapács zenél a közönségnek.

Pénteken, december 19-én, 21 órai kezdettel két zenekar koncertezik a Városi Rock Klubban. Az első fellépő a szegedi Razordoll, amely 2007 decemberében állt össze. Kiindulópontnak a srácok számos saját szerzeményből válogattak, míg végül 2009 februárjában stúdióba vonultak, hogy felvegyék első 7 számot tartalmazó EP-jüket, mely a Dysnomia címet kapta. Jelenleg új EP-jükön dolgoznak. A zenekar tagjai Ben - ének/gitár, Laci - gitár, Ákos - basszus, valamint Zoli - dobok. Az este másik fellépője a Bad Taste zenekar, mely 2008-ban alakult, s elmondásuk szerint nem annyira zenészekből, mint inkább zúzni és bulizni szerető emberekből áll, akik megegyeztek egymás között, hogy ki milyen hangszeren játsszon. Témájuk többek között a sör és a pokol. A zenekar tagjai Borsó - ének, Répa - bass, Paprika - gitár és Gyökér - dob.

Szombaton Rockkalapács és Wolfgang

Szombaton, december 20-án, este 21 órai kezdettel is izgalmas csemegével várja a Városi Rock Klub a metálzenét szerető közönséget. Idén már kétszer is fellépett Szegeden

Kalapács József

(Omen, Pokolgép), hatalmas élményt nyújtva az őt szerető rajongóknak. Elmondása szerint a banda, akikkel együtt zenélt városunkban, minden szempontból megállná a helyét akár a fővárosban is. Most szombaton ez a formáció is színpadra lép a klubban, az énekes pedig

Kónya Gabi

lesz, aki salakmotoros berkekben is ismert. Az este másik szereplője az a Wolfgang zenekar, aki számos fellépésen, többek között a SZIN-en is szórakoztatta már a közönséget. A zenekar 2007-ben alakult Szegeden. Kezdetben klasszikus - elsősorban hazai - metal feldolgozásokkal álltak színpadra, majd elkészült néhány saját szerzemény is. Több - a zenekar létezését alapjaiban megrengető - tagcsere után 2012 októberében alakult ki a jelenlegi felállás. A zenekar hosszú ideje próbálja levetkőzni a feldolgozás-banda titulust, ezért mára elmondható, hogy műsoruk jelentős részét saját szerzemények teszik ki, melyeket igyekeznek mihamarabb egy korong formájában megtestesíteni és elérhetővé tenni minden érdeklődő számára.A zenekar tagjai:

Kamenyiczki Tamás

- ének,

Martos László

- gitár,

Siprikó Tibor

- gitár,

Apjok Norbert

- dobok, valamint

Harangozó Gábor

- basszusgitár. A belépés mindkét koncertre ingyenes, a Wolfgang zenekar pedig ezen a szezonzáró koncerten egy pólót is kisorsol a rajongók között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.