Sport

Jégkorong: hazai pályán búcsúztatja a Volán 2014-et

Jégkorong: hazai pályán búcsúztatja a Volán 2014-et

2014. december 12., péntek
Jégkorong: hazai pályán búcsúztatja a Volán 2014-et
tiszvolan_hkvitez_mj-054

A HK Vitez ellen zárja 2014-es szereplését szombaton a Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC jégkorongcsapata. Kalocsa László legénysége győzelemmel búcsúztatná az idei évet Szegeden.

A két gárda november 9-én már

találkozott egymással

. Akkor a belgrádiak 3-3 után szétlövéssel nyertek saját közönségük előtt. "Ezúttal nem egy kanadai méretű pályán játszunk, ami talán nekünk kedvez. Sajnos a szombati munkanap, illetve sérülések is nehezítik a keretünk összeállítását. Úgy gondolom, verhető csapat a Vitez, de ebben a bajnokságban nincsenek kötelezően behúzható meccsek. Minden sikerért meg kell szenvednünk. Ugyanakkor ez az év utolsó mérkőzése, reméljük, hogy szép számú közönség előtt győzelemmel tudjuk zárni az idei szereplésünket" - fogalmazott portálunknak

Kalocsa László

vezetőedző. Ami az összeállítást illeti,

Fodor András

,

Fodor Zoltán

,

Linus Schellin

,

Salánki Attila

és

Molnár Zsolt

játéka még kérdéses,

Hardi Márton

és

Fülöp László

pedig szinte biztosan kihagyja a találkozót. Előzetesen nem ígérkezik tehát olyan könnyűnek az összecsapás, mint a felek legutóbbi

szegedi meccse

, a Volán malmára hajthatja viszont a vizet a hazai pálya és a szurkolók biztatása. A szervezők – a szokásoknak megfelelően – minden érdeklődőt forralt borral és ingyenes belépővel várnak ezúttal is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.