Kultúra

Dávid a Góliát - Akciót hirdetett a szegedi színház

Dávid a Góliát - Akciót hirdetett a szegedi színház

2014. december 2., kedd
Dávid a Góliát - Akciót hirdetett a szegedi színház
dani_david

A 200 cm-es testmagasságot meghaladó vendégek ingyen nézhetik meg A gyertyák csonkig égnek és a Farsangi kalamajka című egyfelvonásos operákat.

A Szegedi Nemzeti Színház két egyfelvonásos operát tűz műsorára Toronykőy Attila rendezésében. Marco Tutino A gyertyák csonkig égnek című Márai Sándor-regényből készült darabja és Donizetti Farsangi kalamajka című vígoperáját december 6-án mutatják be. Az utóbbi vígoperában énekli az Ezredes szerepét a 212 cm magas Dani Dávid. Dávid ötéves kora óta tanul zenét, Miskolcon járt középiskolába, ahol karvezetője tanácsára tizenhét éves korában magánének órákat vett. 2014-ben szerzett diplomát a budapesti Zeneakadémián dal és oratórium énekes szakon. A nem mindennapi megjelenésű operaénekes – magassága mellett – énektudásban is kiemelkedőt nyújt az előadáson. A szegedi teátrum Dávid nyomán különleges akciót hirdetett:

azokat a nézőiket, akik elérik vagy meghaladják a 200 cm-es testmagasságot, a színház most ingyen vendégül látja az egyfelvonásos operák bármelyik előadásán!

Nem kell mást tenniük, mint megméretkezniük a jegyirodában, vagy a kisszínházi jegypénztárnál elhelyezett mérőskálán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.