/

A szegedi középiskola tanári szobájából lopott a férfi

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Őrizetbe vették a szegedi rendőrök a 38 éves tolvajt, aki az egyik szegedi középiskola tanári szobájából lopott el egy pénztárcát – írja a police.hu.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába december 11-én 16 óra 32 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy az egyik szegedi középiskola tanári szobájából eltulajdonítottak egy pénztárcát a benne lévő készpénzzel együtt. A kiérkező rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként rövid időn belül megállapították a gyanúsított személyazonosságát. A nyomozók a helyszín közelében elfogták a férfit, akit előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra. L. Mihály ellen lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A nyomozók a terheltet őrizetbe vették és kezdeményezték az ügyészségen, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a gyanúsított előzetes letartóztatására.

Előző sztori

Csaknem tízezren látták a Mojszejev Balett fergeteges műsorát Magyarországon

Következő sztori

A szegedi DK is a vasárnapi zárva tartás ellen