Bulvár

A szegedi középiskola tanári szobájából lopott a férfi

A szegedi középiskola tanári szobájából lopott a férfi

2014. december 12., péntek
A szegedi középiskola tanári szobájából lopott a férfi

Őrizetbe vették a szegedi rendőrök a 38 éves tolvajt, aki az egyik szegedi középiskola tanári szobájából lopott el egy pénztárcát - írja a police.hu.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába december 11-én 16 óra 32 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy az egyik szegedi középiskola tanári szobájából eltulajdonítottak egy pénztárcát a benne lévő készpénzzel együtt. A kiérkező rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként rövid időn belül megállapították a gyanúsított személyazonosságát. A nyomozók a helyszín közelében elfogták a férfit, akit előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra.

L. Mihály

ellen lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók a terheltet őrizetbe vették és kezdeményezték az ügyészségen, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a gyanúsított előzetes letartóztatására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.