Sport

Jégkorong: átadná a múltnak a rossz emlékeket a Tisza Volán a Partizan ellen

Jégkorong: átadná a múltnak a rossz emlékeket a Tisza Volán a Partizan ellen

2014. november 21., péntek
Jégkorong: átadná a múltnak a rossz emlékeket a Tisza Volán a Partizan ellen
szeged_partizan14_gs

A szezon egyik legjobban várt derbijén lép pályára szombaton a Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC. Kalocsa László tanítványai 18 órától a szerb rekordbajnok Partizan Beogradot látják vendégül a műjégpályán.

„Ha az emberek megtisztelnek minket azzal, hogy kijönnek a mérkőzésekre, akkor tartozunk nekik annyival, hogy még egyszer nem játszunk ilyen rosszul” – nyilatkozta a szegediek mestere a két gárda tavaly novemberi összecsapását követően, amikor is a szerbek

8-1-es sikert

arattak. Tanítványai előtt most, majdnem napra pontosan egy évvel később adott a lehetőség, hogy kijavítsák a csorbát, bár a feladat egy cseppet sem lett könnyebb. A Partizan erejét mutatja, hogy a Volán ellen meglehetősen sima győzelmet arató, a nyáron minőségi játékosokkal megerősödött Beostar otthonában öt perccel a meccs vége előtt még 5-2-re vezetett a gárda. A házigazdák ugyan végül hosszabbításra mentették a találkozót, a ráadásban pedig

Ivan Glavonjic

találatával a győzelmet is megszerezték, ezzel együtt a regnáló bajnok teljesítménye aligha árulkodik arról, hogy a csapat gyengült volna tavaly óta.

Online!

Szombat este 18 órától élőben jelentkezünk a Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC - HK Partizan Beograd szerb élvonalbeli bajnoki mérkőzésről! Szurkoljon velünk, hajrá Szeged!

„Fegyelmezetten kell védekeznünk, nem szabad rohannunk előre, illetve a felesleges kiállításokat fontos lenne elkerülnünk, mert azok megpecsételhetik a sorsunkat. Remélhetőleg sokan kijönnek majd nekünk szurkolni, mégiscsak a Partizan lesz az ellenfél, ami csúcsrangadónak számít ebben a bajnokságban. Megpróbálunk egy jó meccset játszani, és nem megyünk ki feltartott kézzel. Igyekszünk megfogni a jó nevű riválist” – fogalmazott portálunknak

Kalocsa László

vezetőedző. Hozzátette, keretéből

Linus Schellin

mindenképpen hiányzik majd, hiszen a svéd légiós még nem épült fel korábbi bordasérüléséből. Kérdéses ráadásul

Bosnyák Márkó

és

Hídvégi Róbert

szereplése is, ők mindketten lovaglóizom-húzódással küszködnek. Nagy segítség lehet tehát a szegedi együttesnek a közönség hangja, drukkolása. A szervezők – a szokásoknak megfelelően – minden érdeklődőt forralt borral és ingyenes belépővel várnak a csúcsrangadón is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.