Bulvár

Haza akartak menni, ezért elvittek egy kocsit

Haza akartak menni, ezért elvittek egy kocsit

2014. november 22., szombat
Haza akartak menni, ezért elvittek egy kocsit

A szegedi rendőrök rövid időn belül elfogták a három fiatalt, akik ellopták az egyik Sándrfalván parkoló autót - írja a police.hu.

Egy sándorfalvi lakos hívta a rendőrség ügyeletét 2014. november 21-én 20 óra 15 perc körüli időben azzal, hogy az esti órákban ismeretlenek elvitték a Széchenyi utcában parkoló gépkocsiját. A sértett a rendőröknek azt is elmondta, hogy az Opel Astrában benne volt az indítókulcs. A járőrök azonnal az eltűnt jármű keresésére indultak, amit rövid időn belül meg is találtak a közelben. Azt éppen három fiatal próbálta beindítani. Az egyenruhások a 18 éves

C. Dávidot

, a 22 éves

A. Györgyöt

és a 19 éves

M. Nikolettet

előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Mindhárman beismerő vallomást tettek. Elmondták, hogy ormosbányai otthonukba akartak hazautazni az autóval, de nem sikerült beindítaniuk. A gyanúsítottak ellen jármű önkényes elvétele bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.