Sport

Futsal: nehéz és hosszú túra előtt az UTC

Futsal: nehéz és hosszú túra előtt az UTC

2014. november 16., vasárnap
Futsal: nehéz és hosszú túra előtt az UTC
juhaszimre_utc_gyor14_gs

Az NB I-es futsal bajnokságban hétfőn este a veretlen, listavezető Rába ETO-hoz utazik az UTC Futsal Team, Brinszky Adrián együttese a tisztes helytállásban reménykedhet Győrben.

A beharangozót támogatta a GS-VILL 94 Kft.

A nyeretlen UTC Futsal Team az eddig vereség nélkül álló győriekhez látogat a 11. fordulóban, ahol két ex-szegedivel is szemben találhatja magát:

Hegyesi Zsolt

és

Dürgő Péter

a nyár óta már a Rába-partiakat erősíti. Az első hazai mérkőzésen szeptember első napján éppen Hegyesi szerezte a győriek első találatát, akkor a szoros első félidőt követően a másodikban „megrázta” magát az ETO, és

8-1-re tudott nyerni

az újszegedi sportcsarnokban.

Online

Hétfőn 18.15-től folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk az ETO Futsal - UTC Futsal Team NB I-es bajnoki mérkőzésről. Szurkoljon velünk kedvenceinek!

Az esélyekkel kapcsolatban elég egyértelmű a helyzet hétfőn este: a profi futsalosokból álló győriek toronymagas favoritjai az összecsapásnak, az UTC azonban megpróbál helyt állni majd a győrszentiváni sportcsarnokban. „Küzdünk az NB I-es tagságunkért, mindent elkövetünk, hogy életben tartsuk élvonalbeli létjogosultságunkat, már az is eredmény, hogy el tudunk utazni. A vezetőség is így döntött, a játékosokat is sikerült meggyőzni, így várhatóan az előző mérkőzésünkön látott kerettel el tudunk utazni Győrbe. Próbáljuk még tovább tolni az NB I-et, az eredményekről talán felesleges is beszélni” – mondta el portálunk érdeklődésére

Brinszky Adrián

, az UTC vezetőedzője. A Veszprém ellen kiállított

Bánóczki Dániel

két meccses eltiltása még nem telt le, így ő még nem állhat a tréner rendelkezésére Győrben. További hír, hogy az elmaradt berettyóújfalui bajnoki nem kerül pótlásra, hanem a szövetség 3-0-al a címvédőnek írta jóvá a meccset. Hétfőn este tehát az ország túlsó szegletében lép pályára az UTC Futsal Team, Puskásék számára talán rendezett körülmények között sem lehetne reális elvárás a pontszerzés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.