Ágacskák után agancs – a szarvas is visszatért a Dugonics térre + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szarvas01_gs

A díszkivilágítás, a karácsonyfa és az adventi koszorú már készen várja az ünnepi hetek kezdetét, és most bekapcsolódott a sorba a Dugonics tér szarvasa is.

“Ennyi fotó a város egy nevezetességéről egy adott időpontban talán még nem készült, vagyis hozzájárult Szeged hírnevének öregbítéséhez és az adventi turizmus fellendítéséhez” – fogalmazott portálunknak korábban Makrai László, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Tény, hogy tavalyi debütálásakor rendkívül népszerűnek bizonyult a szökőkút pompáját ideiglenesen felváltó látványosság, a legnépszerűbb közösségi portálon hemzsegtek a fényárban úszó szarvas előtt készült családi, baráti fotók. Márpedig az évnek ebben a szakaszában aligha lehetne bármi fontosabb, mint a közösségek összekovácsolása, az együtt eltöltött idő. Ehhez keresve sem lehetne jobb lehetőséget találni, mint a szegedi karácsonyi vásár forgatagja, a hidegben gőzölgő forralt boros és forró csokoládés poharak tartalmának mámorító aromája, és a kavalkád fölé magasodó fényszarvas nyugalmat, békét sugárzó látványvilága.

no images were found

Előző sztori

Kovács Zoltán: a kormányablak-hálózat bővítését tervezi a kormány

Következő sztori

Adventi vásár közfoglalkoztatottak termékeiből + FOTÓK