Bulvár

Ágacskák után agancs - a szarvas is visszatért a Dugonics térre + FOTÓK

Ágacskák után agancs - a szarvas is visszatért a Dugonics térre + FOTÓK

2014. november 26., szerda
Ágacskák után agancs - a szarvas is visszatért a Dugonics térre + FOTÓK
szarvas01_gs

A díszkivilágítás, a karácsonyfa és az adventi koszorú már készen várja az ünnepi hetek kezdetét, és most bekapcsolódott a sorba a Dugonics tér szarvasa is.

"Ennyi fotó a város egy nevezetességéről egy adott időpontban talán még nem készült, vagyis hozzájárult Szeged hírnevének öregbítéséhez és az adventi turizmus fellendítéséhez" -

fogalmazott

portálunknak korábban

Makrai László

, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetője. Tény, hogy

tavalyi debütálásakor

rendkívül népszerűnek bizonyult a szökőkút pompáját ideiglenesen felváltó látványosság, a legnépszerűbb közösségi portálon hemzsegtek a fényárban úszó szarvas előtt készült családi, baráti fotók. Márpedig az évnek ebben a szakaszában aligha lehetne bármi fontosabb, mint a közösségek összekovácsolása, az együtt eltöltött idő. Ehhez keresve sem lehetne jobb lehetőséget találni, mint a szegedi karácsonyi vásár forgatagja, a hidegben gőzölgő forralt boros és forró csokoládés poharak tartalmának mámorító aromája, és a kavalkád fölé magasodó fényszarvas nyugalmat, békét sugárzó látványvilága.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.