/

145 éves banki tapasztalatával vállal garanciát pénzére az Oberbank

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

oberbank14_gs

Körtvélyesiné Rácz Anitával, az Oberbank ügyfélmenedzserével a pénzintézet aktuális ajánlatairól és pénzügyi kérdésekről beszélgettünk.

– Mivel érvelne az Oberbanknál történő betét elhelyezése mellett?

– A legfontosabb érv az Oberbank Ag Magyarországi Fióktelepénél történő betételhelyezés mellett a biztonság. Bankunk több mint 140 éve működő, független, stabil kereskedelmi bank. Az osztrák Oberbank AG Magyarország fióktelepe a betétbiztosításra és a befektetők kártalanítására vonatkozó osztrák rendelkezések hatálya alá tartozik, azaz a nálunk elhelyezett betétekre az osztrák betétbiztosítás szabályai vonatkoznak.

– Milyen betéti termékeket tud ajánlani az ügyfelek részére?

– Lakossági Ügyfeleink körében nagyon népszerűek a takarékszámláink. Ezen számlákra befizetett pénzre lekötés nélküli, látra szólóan is kiemelkedő kamatot tudunk biztosítani. Tehát, ha nem tudja a befektetni szándékozó, hogy pontosan mennyi ideig tudja a pénzét befektetni, de a fix határidejű lekötésekhez hasonló szintű kamatot szeretne kapni, akkor az Oberbank takarékszámlák rendkívül vonzó lehetőséget nyújtanak.

Fix futamidejű és fix kamatozású forint betételhelyezés esetén a TOP betétünket ajánlanám a lakosság figyelmébe, ezen betétek futamideje 3, 6, 9, 12, 18 hónapos lehet, a leköthető minimális összeg pedig százezer forint. Jelenleg például a három hónapos futamidejű betétre 1,4% kamatot (EBKM 1,4%) 18 hónapos futamidejű betétre pedig 2,2%-os kamatot (EBKM 2,19 %) tudunk ajánlani, melyek akár folyamatos lekötésre is elhelyezhetőek, azaz lejártakor automatikusan meghosszabbodnak az aktuális betétkötési kamatlábbal. Ezek a kamatok nem akciós jellegűek, új és régi ügyfeleinknek folyamatos lekötésnél is ezt adjuk, és így rendkívül attraktív ajánlatnak minősíthetőek.

A vállalati ügyfelek részére a lekötött betéti termékeinket ajánljuk, 25 millió forint felett pedig egyedi ajánlatot tudunk ügyfeleink részére nyújtani.

– Milyen szolgáltatásukra hívná még fel a figyelmet?

– Tekintettel arra, hogy devizagazdálkodásunk alapvetően anyabanki forrásokra támaszkodik, a forrásköltségeink alacsonyabbak, és ezt az árelőnyt igyekszünk továbbadni ügyfeleinknek, ami kedvező árfolyamokat eredményez.

Oberbank Szeged
6720 Szeged, Klauzál tér 2
Tel.: 62 620-313
www.oberbank.hu

(X)

Előző sztori

Jótékonysági koncertet szerveznek menhelyen élő kutyák megsegítésére

Következő sztori

Emlékművet állítottak a pozsonyi csata hőseiért a szegedi hagyományőrzők