Közélet

Szeged-Tarjánban tett sétát Orbán Viktor + FOTÓK

Szeged-Tarjánban tett sétát Orbán Viktor + FOTÓK

2014. október 7., kedd
Szeged-Tarjánban tett sétát Orbán Viktor + FOTÓK
orban_viktor_szegeden19_gs

Szegedre látogatott kedd délelőtt Orbán Viktor. A miniszterelnök találkozott Kothencz János polgármesterjelölttel és a polgári oldal helyi aktivistáival, és Tarján városrészben egy körutat is tett.

Kedd délelőtt Magyarország miniszterelnöke látogatott el Szegedre.

Orbán Viktor

az önkormányzati választási kampány hajrájában érkezett a városba, ahol

Kothencz Jánossal

, a Fidesz-KDNP és a L.É.T. által támogatott polgármesterjelölttel találkozott. A tarjáni panelház 9. emeletén, Kothencz János lakásában tartott személyes egyeztetést követően a miniszterelnök és a polgármesterjelölt közös sétára indult Tarján lakótelepén, ahol a szegediekkel találkoztak, beszélgettek. Az útjukon kisebb tömeg csatlakozott Orbán Viktor kíséretéhez, akikkel a közelgő választásokról és hétköznapi gondjaikról is beszéltek az itt élők, köztük nyugdíjasok, kisgyermekes anyuka, postás. A körutat követően a miniszterelnök Szegeden a polgári oldal aktivistáival is találkozott, akiknek megköszönte eddigi munkájukat, és egy lelkesítő beszéddel adott erőt a hajrához. Orbán Viktor hangsúlyozta: Kothencz János személyében hiteles jelöltre leltek Szegeden, akinek emberarcú politikája és az emberekkel közösen megalkotott programja a Fidesz-KDNP kitűzött irányvonalán halad. Programjának megvalósítását a kormány is maximálisan támogatja - hangsúlyozta Orbán Viktor.

Orbán Viktorral a SZEGEDma hírportál és a Telin TV is készített interjút, melyet hamarosan megtekinthetnek!

Az interjút az alábbi időpontokban tekinthetik meg a Telin TV nézői: 10.07. (kedd) 18:40 10.08. (szerda) 9:30, 17:40 10.09.(csütörtök) 18:00 10.10.(péntek) 18:50 10.11.(szombat) 19:20 A miniszterelnök Facebook-os oldalán az alábbi videót tette közzé az eseményről:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.