Közélet

Sávlezárás keddtől a Bertalan hídon

Sávlezárás keddtől a Bertalan hídon

2014. október 13., hétfő
Sávlezárás keddtől a Bertalan hídon

Dilatációs szerkezet cserét hajt végre a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a szegedi "Bertalan Lajos" Tisza-hídon október 15-től kezdődően. A munkák idejére – várhatóan két hónapra – 2x1 sávosra szűkül a 2x2 sávos útpálya.

Dilatációs szerkezet cserét hajt végre a szegedi „Bertalan Lajos” Tisza-hídon a Magyar Közút Nonprofit Zrt. külső kivitelező bevonásával a következő két hónapban. Ez annyit jelent, hogy a hőmérséklet-változás okozta alakváltozás miatt a hídpályában kialakított hézag lefedésére szolgáló szerkezetet cserélik le a szakemberek. A munkavégzés idejére a 2x2 sávos útpálya 2x1 sávosra szűkül majd. A forgalomtechnikai tereléssel várhatóan már október 14-én este szembesülhetnek a közlekedők, a munkavégzés pedig október 15-én kezdődik. A beavatkozás megközelítően két hónapot vesz igénybe, de a szakemberek mindent megtesznek a mihamarabbi befejezés érdekében. A korlátozás miatt időszakosan torlódások kialakulására és menetidő növekedésre lehet számítani. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a kivitelezést végző cég a közlekedők megértését és türelmét kéri a szükséges munkálatok elvégzésének idejére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.