Sávlezárás keddtől a Bertalan hídon

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Dilatációs szerkezet cserét hajt végre a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a szegedi “Bertalan Lajos” Tisza-hídon október 15-től kezdődően. A munkák idejére – várhatóan két hónapra – 2×1 sávosra szűkül a 2×2 sávos útpálya.

Dilatációs szerkezet cserét hajt végre a szegedi „Bertalan Lajos” Tisza-hídon a Magyar Közút Nonprofit Zrt. külső kivitelező bevonásával a következő két hónapban. Ez annyit jelent, hogy a hőmérséklet-változás okozta alakváltozás miatt a hídpályában kialakított hézag lefedésére szolgáló szerkezetet cserélik le a szakemberek. A munkavégzés idejére a 2×2 sávos útpálya 2×1 sávosra szűkül majd. A forgalomtechnikai tereléssel várhatóan már október 14-én este szembesülhetnek a közlekedők, a munkavégzés pedig október 15-én kezdődik. A beavatkozás megközelítően két hónapot vesz igénybe, de a szakemberek mindent megtesznek a mihamarabbi befejezés érdekében.

A korlátozás miatt időszakosan torlódások kialakulására és menetidő növekedésre lehet számítani. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a kivitelezést végző cég a közlekedők megértését és türelmét kéri a szükséges munkálatok elvégzésének idejére.

Előző sztori

Szentistványi: Rosszabb lesz az LMP helyzete, de „harcolunk”!

Következő sztori

Az országgyűlés elfogadta a médiahatóság jövő évi költségvetéséről szóló előterjesztést