Mozgáskorlátozott rámpa épült a petőfitelepi templomnál + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

varga_robert_rampa04_gs

Immár a mozgásukban korlátozottak is könnyebben tudják megközelíteni Petőfitelepen a Jézus Szíves templomot, a körzet Fidesz-KDNP és a L.É.T. által támogatott képviselőjelöltje, Varga Róbert rámpát készíttetett a Fő téren álló templomhoz.

Nem tudják a mozgásukban korlátozottak megközelíteni a petőfitelepi templomot – ezzel keresték fel többen a 12-es körzet (Petőfitelep-Baktó-Fodorkert) Fidesz-KDNP-L.É.T. által támogatott önkormányzati képviselőjelöltjét, Varga Róbertet. Mint elmondta, a családi napján is többen jelezték neki ezt a problémát. „Elmondták nekem az emberek, hogy többször kérték, hogy építsenek rámpát a templomhoz, de csak kifogásokba ütköztek, például, hogy drága vagy épp nem lehet megoldani. Én viszont gyakorlatias vagyok, a megoldásokat keresem az élet minden területén, így tettem ez esetben is” – fogalmazott Varga Róbert. A képviselőjelölt elmondta, a rámpa olyan fából készült és olyan védőbevonatot kapott, mint a medencék mellé kihelyezettek, vagyis ellenáll az időjárás viszontagságainak, és természetesen felülete csúszásgátlós.

A petőfitelepi Fő téren már más fejlesztést is hajtott végre önerőből Varga Róbert. Ahogy beszámoltunk róla, a templom előtti elhanyagolt, gazos területet szépítette meg. „Akkor azt szerettem volna megmutatni, hogy szemléletváltással, és mindössze egy kis odafigyeléssel sokkal szebbé tehető környezetünk” – jegyezte meg a 12-es körzet önkormányzati képviselőjelöltje. A Fő tér szebbé tételét azért is tartotta fontosnak, mert Petőfitelep egyetlen találkozási helye a Jézus Szíve templom környéke, mely elhanyagolt volt, látszott, nincs igazi gazdája a környéknek.

no images were found

Előző sztori

Bizonyította erejét a 21. századi “fáraó” + FOTÓK

Következő sztori

Útlezárás a 45-ös főúton