Közélet

Meghirdették a 2015-ös év legjobb állását, Önt érdekelné?

Meghirdették a 2015-ös év legjobb állását, Önt érdekelné?

2014. október 2., csütörtök
Meghirdették a 2015-ös év legjobb állását, Önt érdekelné?
sajtótájékoztatóhoz kép.3

Innovatív módszerekkel keresi azt a lelkes munkavállalót a HelloSzeged csapata, aki 14 vendégéjszakát eltöltene a legnagyobb kényelemben, a napfény városában, a Dél-Alföld szívében jövő nyáron.

Jártál már Szegeden, és szívesen végigsétálnál ismét gondtalanul a Tisza partján vagy a Dóm téren? Ennél egy jó tál hallét a Halászcsárdában? Vagy már sokat hallottál a csongrádi megyeszékhelyről, de eddig nem hozta még úgy a sors, hogy megmártózz a Kárász utca és a Széchenyi tér forgatagában főleg a fesztiválok idején? Ha a kérdésre igen a válaszod, eljött a te időd! A fődíj most egy millió forint értékű. Itt nincs stresszes állásinterjú vagy több körös meghallgatás. Ha 2015. július elsejéig betöltöd a 16. életéved, és zsebre tennél 200 ezer forintot úgy, hogy ezért cserébe csak 50 mondatot kell írnod, akkor nem kell mást tenned, mint a HELLO Szeged Facebook oldalán közzétett linken jelentkezni a 2015-ös év legjobb állására legkésőbb 2014. október 12-ig (www.bit.do/HelloSzeged). Az állásra történő jelentkezés annyiból áll, hogy feltöltesz magadról egy képet, ami mellé csatolsz pár bemutatkozó sort, és ezekkel igyekszel elnyerni az oldalra látogatók szimpátiáját. Azért is innovatív a módszer, mert a közönség dönt, nem a pályázat kiírói, illetve azért is mert tudsz magadnak toborozni szavazókat, akik óránkénti szavazással hozzásegíthetnek téged az álom melóhoz. Amennyiben Rád szavaznak a legtöbben, akkor másodmagaddal 14 emlékezetes napot tölthetsz el Szegeden, nem is akárhogy! Az álom munka nyertese szinte mindennap másik szállodában ébredhet és veheti igénybe annak szolgáltatásait, de a két hetes kalandozás során a város valamennyi ismert éttermének étel- és italkínálatát is végigkóstolhatja. A párosnak csupán annyi a dolga, hogy a rendelkezésükre álló napokon végiglátogassák Szeged olyan nevezetességeit, mint a Dóm, az Öreg Hölgy, a Szabadtéri Játékok, a kultikus Anna-fürdő vagy a napjainkban a családok és baráti társaságok körében egyaránt kedvelt Szegedi Vadaspark. A látogatások után minden programhelyszínről és nevezetességről egy-két mondatos beszámolót kell készíteniük. Mindemellett minden szinte minden kalandjukat egy jól felkészült stáb dokumentálja majd fotókkal és videókkal. A Hello Szeged oldal célja, hogy a városba látogatók minél több hasznos, naprakész információt kapjanak majd Szegedről. Az interaktív tartalmak, a folyton frissülő eseménynaptár és a napi aktualitások egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy a turisták látogatásuk során maradandó élményekkel gazdagodjanak és hazánk negyedik legnagyobb városának szinte minden arcát megismerjék. A Hello Szeged weboldala 2015. május 1-én indul majd, magyar és angol nyelven egyaránt elérhető lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.