Meghirdették a 2015-ös év legjobb állását, Önt érdekelné?

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

sajtótájékoztatóhoz kép.3

Innovatív módszerekkel keresi azt a lelkes munkavállalót a HelloSzeged csapata, aki 14 vendégéjszakát eltöltene a legnagyobb kényelemben, a napfény városában, a Dél-Alföld szívében jövő nyáron.

Jártál már Szegeden, és szívesen végigsétálnál ismét gondtalanul a Tisza partján vagy a Dóm téren? Ennél egy jó tál hallét a Halászcsárdában? Vagy már sokat hallottál a csongrádi megyeszékhelyről, de eddig nem hozta még úgy a sors, hogy megmártózz a Kárász utca és a Széchenyi tér forgatagában főleg a fesztiválok idején? Ha a kérdésre igen a válaszod, eljött a te időd! A fődíj most egy millió forint értékű.

Itt nincs stresszes állásinterjú vagy több körös meghallgatás. Ha 2015. július elsejéig betöltöd a 16. életéved, és zsebre tennél 200 ezer forintot úgy, hogy ezért cserébe csak 50 mondatot kell írnod, akkor nem kell mást tenned, mint a HELLO Szeged Facebook oldalán közzétett linken jelentkezni a 2015-ös év legjobb állására legkésőbb 2014. október 12-ig (www.bit.do/HelloSzeged).

Az állásra történő jelentkezés annyiból áll, hogy feltöltesz magadról egy képet, ami mellé csatolsz pár bemutatkozó sort, és ezekkel igyekszel elnyerni az oldalra látogatók szimpátiáját. Azért is innovatív a módszer, mert a közönség dönt, nem a pályázat kiírói, illetve azért is mert tudsz magadnak toborozni szavazókat, akik óránkénti szavazással hozzásegíthetnek téged az álom melóhoz.

Amennyiben Rád szavaznak a legtöbben, akkor másodmagaddal 14 emlékezetes napot tölthetsz el Szegeden, nem is akárhogy! Az álom munka nyertese szinte mindennap másik szállodában ébredhet és veheti igénybe annak szolgáltatásait, de a két hetes kalandozás során a város valamennyi ismert éttermének étel- és italkínálatát is végigkóstolhatja. A párosnak csupán annyi a dolga, hogy a rendelkezésükre álló napokon végiglátogassák Szeged olyan nevezetességeit, mint a Dóm, az Öreg Hölgy, a Szabadtéri Játékok, a kultikus Anna-fürdő vagy a napjainkban a családok és baráti társaságok körében egyaránt kedvelt Szegedi Vadaspark. A látogatások után minden programhelyszínről és nevezetességről egy-két mondatos beszámolót kell készíteniük. Mindemellett minden szinte minden kalandjukat egy jól felkészült stáb dokumentálja majd fotókkal és videókkal.

A Hello Szeged oldal célja, hogy a városba látogatók minél több hasznos, naprakész információt kapjanak majd Szegedről. Az interaktív tartalmak, a folyton frissülő eseménynaptár és a napi aktualitások egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy a turisták látogatásuk során maradandó élményekkel gazdagodjanak és hazánk negyedik legnagyobb városának szinte minden arcát megismerjék. A Hello Szeged weboldala 2015. május 1-én indul majd, magyar és angol nyelven egyaránt elérhető lesz.

Default thumbnail
Előző sztori

Útlezárás a 45-ös főúton

Default thumbnail
Következő sztori

Kábítószer-kereskedőket ítéltek el jogerősen Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek

Készüljön az őszi napokra!

A meteorológiai nyár augusztus 31-én ért végett. A sárguló levelek visszavonhatatlanul az ősz eljövetelét jelzik. Képgalériánkban…