Közélet

Kiszabadították az ágak fogságából az Aradi téri emlékművet

Kiszabadították az ágak fogságából az Aradi téri emlékművet

2014. október 5., vasárnap
Kiszabadították az ágak fogságából az Aradi téri emlékművet
magyar_laszlo02_gs

A szőregi csata emlékoszlopát benőtte a mellette álló fa, Magyar László önkormányzati képviselőjelölt nem tétlenkedett: a városvédők és az itt élők kérésére megtisztíttatta azt.

"Szeptember 27-én, az

Aradi téri családi napon

ifjabb Szilágyi Árpád

hívta fel a figyelmemet, hogy a téren látható emlékmű felső részét körbenőtte a szomszédos fa. A környezetgazdálkodás munkatársainak szóltam, akik gyorsan kijöttek és intézkedtek, így az emlékmű újra teljes egészében megtekinthető" - mondta el

Magyar László

. Belváros Fidesz-KDNP és L.É.T. által támogatott önkormányzati képviselőjelöltje mindennapos, természetes dolognak véli, hogy a lakosok kéréseinek eleget tesz. Egy képviselőnek ez a dolga - tette hozzá. A Szegedi Hagyományőrző és Városképvédő Egyesület közleményben fejezte ki köszönetét Magyar László képviselőjelöltnek, hogy közbenjárásának köszönhetően megszépült a szőregi csata emlékoszlopa, így október 6-án, a nemzeti gyásznapon méltó módon tarthatnak ott megemlékezést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.