Kézilabda: nem sikerült a bravúr az FKSE-nek a Fradi otthonában

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

ftc_fkse

Vereséggel folytatta szereplését a másodosztályban az FKSE Algyő, Dankó Ervin legénysége a bajnokaspiráns FTC otthonában maradt alul 32-27-re.

A vendégek rosszul kezdték a mérkőzést, így már a meccs elején olyan hátrányra tettek szert, melyet a 60 perc alatt nem sikerült ledolgozniuk. A Fradi igazi bajnokesélyeshez méltón végig harciasan és magabiztosan uralta a játékot, s nem engedte ki a kézéből kezdeti előnyét. Az algyőiek minden energiájukat mozgósították, de sajnos ez kevésnek bizonyult a pontrabláshoz. A papírforma érvényesült: a mérkőzés ötgólos Fradi győzelemmel zárult.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 3. forduló:

Ferencvárosi TC – FKSE Algyő 32-27 (16-11)
Budapest, Elek Gyula Aréna, 100 néző. Vezette: Kovács Tibor, Mándli Balázs.
Szeged: KISS O. – Ambrus 6, Raffai, Zöldy, LÁSZLÓ 6, Szepesi 4, Teimel 1. Csere: Farkas (kapus), Gazsó 3, Pál, Kocsis 1, Kupcsik, Valaczkai 3, Bélecki 2, Varga, Bolvári 1. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: “Megpróbáltunk meglepetést okozni az egyik legjobb csapat otthonában. Küzdöttünk, harcoltunk, de saját bizonytalanságaink miatt nem nyerhettünk.”

Előző sztori

Önkormányzati választás 2014: Botka nyert, Kothencz megújítaná a szegedi jobboldalt + FOTÓK

Következő sztori

IKV Zrt. – övezeti díjak