Bulvár

Kétszáz mázsányi akácfát foglaltak le Csongrádon

Kétszáz mázsányi akácfát foglaltak le Csongrádon

2014. október 6., hétfő
Kétszáz mázsányi akácfát foglaltak le Csongrádon
fatolvaj_csongrad_police

Illegális favágókat értek tetten a csongrádi rendőrök múlt hét csütörtökön - adta hírül a police.hu.

Egy csongrádi lakos értesítette a rendőrséget október 2-án este arról, hogy a csongrádi tanyájával szomszédos területen fakivágás zajlik és véleménye szerint azt a tulajdonos engedélye nélkül végzik. Aggodalma alapos volt. Nagyrét területén a rendőrök három autót találtak akáccal megpakolva. Az erdőben több ember is tartózkodott az egyenruhások kiérkezésekor, akik éppen a következő járműre való tüzelőanyag kivágásán dolgoztak. A csongrádi rendőrök a helyszínen három mázsa fát foglaltak le. Az ügyben végzett további nyomozás kiderítette, hogy hat személy összesen kétszáz mázsa akácfát vágott ki. A megalapozott gyanú szerint a munkások

T. Tamás

irányítása alatt végezték a munkát, akik úgy tudták, engedéllyel teszik mindezt. A 35 éves kunszentmártoni lakost előállították az egyenruhások a Csongrádi Rendőrkapitányságra, ahol beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy csupán gallyazásra volt engedélye, az általa alkalmazott emberek nem tudták, hogy bűncselekményt követnek el. T. Tamás ellen lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.