Sport

Futsal: a Tolna-Mözs ellen is nyert az SZTE EHÖK SE

Futsal: a Tolna-Mözs ellen is nyert az SZTE EHÖK SE

2014. október 21., kedd
Futsal: a Tolna-Mözs ellen is nyert az SZTE EHÖK SE
futsal22_gs

Hatodik mérkőzésén ötödik győzelmét aratta az SZTE EHÖK SE a futsal NB II Közép csoportjában, Cserenkó Szabolcs együttese a Tolna-Mözs ellen folytatta remek szereplését a másodosztályban.

Az egyetemi csapat a tolnaiakat fogadta a hatodik fordulóban. Jól kezdte a meccset az EHÖK SE, amely 10 perc alatt kétgólos előnybe került, azonban ezt gyorsan ki is engedte a kezéből. Támadásban és védekezésben is hibázott a csapat, így két perc alatt két gólt is szerzett a Tolna-Mözs, amely ezzel egyenlített. (2-2) Azonban a szünetig még egy nagyon fontos gólt szerzett

Bullás Imre

egy szép, egyéni akció végén, így szűk szegedi előnnyel fordulhattak a csapatok. Második félidőben növelni tudta előnyét az EHÖK SE, és magabiztos sikert aratott a végére, bár helyzetek, ziccerek sokaságát elpuskázta a második játékrészben, de hátul már nem engedett annyit ellenfelének, mint az első felvonásban. A 6-3-as győzelmet követően vezeti az NB II Közép csoportját az SZTE EHÖK SE, ráadásul mivel a Vác megverte a Dunakeszit, így hiába áll kevesebb meccsel a Dunakeszi, pontszámban nem érheti utol a pótolt meccset követően sem Bullásékat.

Cserenkó Szabolcs

csapata legközelebb a Piliscsaba otthonában lép pályára, egy hetes szünetet követően november harmadikán, 20:30-tól játszanak Szentes Bíróék.

Futsal NB II Közép csoport, 6. forduló

SZTE EHÖK SE - Tolna-Mözs FSE: 6 - 3 (3-2)

Deszk, Deszki sportcsarnok. Vezette: Flinta Zoltán, Csatári Tibor.

EHÖK SE:

Tombácz - Bullás, Bilic, Crkvenjakov, Szentes Bíró. Csere: Gombos, Vastag (kapusok), Huszár, Pataki, Csamangó, Ertsey, Fodor, Teimel.

Vezetőedző:

Cserenkó Szabolcs.

Tolna-Mözs:

Szőcs - Kneller, Sós, Kovács, Gál. Csere: Papp, Stadler, Lévai, Tiuca, Erdei.

Játékos-edző:

Kneller Balázs.

Gól:

Szentes Bíró (4', 30'), Crkvenjakov (11'), Bullás (19', 24'), Pataki (24') ill. Kneller (15'), Erdei (16'), Papp (32') Cserenkó Szabolcs:

" Volt egy kicsi gócpontunk az első félidőben, ott ki tudott egyenlíteni az ellenfél, de nyugodtan mehettünk szünetre. A szünetben megbeszélteket meg tudtuk valósítani a második félidőben, lőhettünk volna akár több gólt is, fel kell készülnünk arra, hogy lesz olyan meccsünk, amikor ezeken múlik majd egy-egy siker."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.