Futsal: a rutinnal nem bírt az SZTE EHÖK SE + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

10719152_10205008725488614_1875997643_n

Az Airnergy FC ellen folytatta az NB II-es futsal bajnokságot az SZTE EHÖK SE. Cserenkó Szabolcs együttese hiába állt közelebb a győzelemhez, ezúttal meg kellett elégednie a döntetlennel.

Ezúttal is hiányzott az együttesből Dalibor Crkvenjakov és Igor Bilic is, azonban jól kezdte a mérkőzést az egyetemi csapat, amely a hatodik percben Bullás találatával megszerezte a vezetést. A kiegyenlített játékot hozó első félidő hajrájában azonban meg tudta duplázni előnyét az SZTE EHÖK SE, egy öngólt követően már kettővel vezetett a szünetben Cserenkó Szabolcs együttese.

A félidőben mind támadásban, mind védekezésben erősebb koncentrációra hívta fel a figyelmet a szegediek edzője. Ugyan két-három nagy ziccert is ki tudott alakítani az EHÖK SE, ezekkel azonban nem tudott élni, így nem tudta eldönteni a mérkőzést, amelyet a meccs végén sajnálhatott igazán. A korábbi többszörös NB I-es gólkirály, Simon Péter azonban “lecsapott” a végén, és kétszer is gólt tudott szerezni, ezzel döntetlenre mentette a meccset az Airnergy FC, így 2-2-s döntetlen született a hétfő esti mérkőzésen.

Az EHÖK SE ezzel a döntetlennel a tabella élére állt, bár a Dunakeszi majd csak később tudja le soros bajnokiját, így egy mérkőzéssel többet játszva vezeti az NB II Közép csoportját az SZTE EHÖK SE, amely a legközelebb a Gödi SE otthonában lép pályára, október 13-án 21:00-tól.

Futsal NB II Közép csoport, 4. forduló

SZTE EHÖK SE – Airenergy FC 2-2 (2-0)
Deszk, Deszki sportcsarnok. Vezette: Viczián Mátyás, Petrovszki György.
EHÖK SE: Tombácz – Bullás, Szentes Bíró, Csamangó, Deák. Csere: Vastag (kapus), Huszár, Ertsey, Mityók, Báló, Fátyol. Vezetőedző: Cserenkó Szabolcs.
Airnergy: Lakos – Gabura, Simon I Péter, Simon II Péter, Machalek. Csere: Nádasi (kapus), Kántor, Dévényi, István, Pándi, Iváncsik. Vezetőedző: Gabura Gyula.
Gól: Bullás (6′), István (22′, öngól) ill . Simon II Péter (34′, 38′)
Sárga lap: Fátyol (37′), Tombácz (39′) ill. Machalek (40′)

Cserenkó Szabolcs: ” Az eddigi legjobb csapattal találkoztunk, tudtuk hogy ez mérföldkő lehet, és megmutathatja, hogy hol tartunk jelenleg. Kettő-null után volt két-három olyan ziccerünk, amit sajnos elhibáztunk, ez megbosszulta magát. Rutinos csapat volt az ellenfelünk, nem adták fel, kettő-null után további gólokat kellett volna lőnünk, de ez nem sikerült. Tudjuk, hogy a két hónap alatt elvégzett munka hova predesztinál minket, dolgoznunk kell még többet. Annak érdekében, hogy fejlődni tudjunk, mindig ilyen mérkőzésekre lenne szükségünk. Kiemelném Bullás Imre mezőnymunkáját, rengeteget dolgozott a mai mérkőzésen.”

no images were found

Előző sztori

Czibere: 1,8 milliárd forintos támogatás az Útravaló ösztöndíjprogram keretében

Következő sztori

Szeged-Tarjánban tett sétát Orbán Viktor + FOTÓK