/

Ezer rózsatövet osztott Újszegeden Német Ferenc + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

DSC_5567

Akiknek szerdán nem jutott, csütörtökön még hazavihettek a hungarikum szőregi rózsákból, melyet Német Ferenc önkormányzati képviselőjelölt osztott ki az újszegedi lakosok között.

Szőregi rózsákat osztott szerda délután Újszegeden Pocsai Blanka önkormányzati képviselőjelölt. A víztorony melletti térre több százan érkeztek ki, hogy a növénnyel kertjüket, tereiket díszítsék, akinek pedig nem jutott, azokhoz Német Ferenc képviselőjelölt csütörtökön újabb adag rózsatővel tért vissza. “A méltán híres szőregi rózsa mindig nagyon népszerű az emberek között, most azonban a vártnál is többen érkeztek, így sajnos nem jutott mindenkinek. A nagy érdeklődésre való tekintettel csütörtök délután újabb ezer rózsatövet adtunk az újszegedi családoknak” – mondta el Újszeged I. önkormányzati képviselőjelöltje. A kilátogatók ismét a kiváló minőségű, hungarikum szőregi rózsákból vihettek haza néhány tővel.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Orbán: az emberek nagy része folytatná az egység politikáját

Következő sztori

Magyar László: Együtt többet tehetünk!

Legutóbbi hasonló cikkek