Közélet

Ezer rózsatövet osztott Újszegeden Német Ferenc + FOTÓK

Ezer rózsatövet osztott Újszegeden Német Ferenc + FOTÓK

2014. október 10., péntek
Ezer rózsatövet osztott Újszegeden Német Ferenc + FOTÓK
DSC_5567

Akiknek szerdán nem jutott, csütörtökön még hazavihettek a hungarikum szőregi rózsákból, melyet Német Ferenc önkormányzati képviselőjelölt osztott ki az újszegedi lakosok között.

Szőregi rózsákat osztott

szerda délután

Újszegeden

Pocsai Blanka

önkormányzati képviselőjelölt. A víztorony melletti térre több százan érkeztek ki, hogy a növénnyel kertjüket, tereiket díszítsék, akinek pedig nem jutott, azokhoz

Német Ferenc

képviselőjelölt csütörtökön újabb adag rózsatővel tért vissza. "A méltán híres szőregi rózsa mindig nagyon népszerű az emberek között, most azonban a vártnál is többen érkeztek, így sajnos nem jutott mindenkinek. A nagy érdeklődésre való tekintettel csütörtök délután újabb ezer rózsatövet adtunk az újszegedi családoknak" - mondta el Újszeged I. önkormányzati képviselőjelöltje. A kilátogatók ismét a kiváló minőségű, hungarikum szőregi rózsákból vihettek haza néhány tővel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.