Közélet

Aradon koszorúzott a szegedi Fidesz-KDNP + FOTÓK

Aradon koszorúzott a szegedi Fidesz-KDNP + FOTÓK

2014. október 7., kedd
Aradon koszorúzott a szegedi Fidesz-KDNP + FOTÓK
koszoruzas_aradon04_gs

Az aradi Szabadság-szobor mellett emlékezett meg a '48-as mártírokról hétfő délután a szegedi Fidesz-KDNP. A településsel a polgári oldal sokkal szorosabb kapcsolatot kíván kialakítani, mint azt az eddigi városvezetés tette.

Szegedi politikusok is tiszteletüket tették Aradon október 6-án: a Fidesz-KDNP-L.É.T. önkormányzati képviselőjelöltjei,

Kohári Nándor

és

Varga Róbert

a Szabadság-szobornál koszorúzással és főhajtással emlékeztek meg az 1848/49-es szabadságharc kivégzett vezetőiről. A gesztussal

Kothencz János

polgármesterjelölt és a szegedi Fidesz-KDNP együttérzését is kifejezték nemzetünk nagyjai felé. "Történelemtanárként és magyar emberként is fontosnak tartom azt, hogy az aradi vértanúkra méltó módon megemlékezzünk, szegedi önkormányzati képviselőként pedig különösen sajnálom azt, hogy az egyébként közeli településsel komolyabb kapcsolata nincs Szeged városának" - mondta el a SZEGEDma.hu kérdésére Kohári Nándor. Hozzátette: a történelmi megemlékezésen és koszorúzáson túl azt is demonstrálni kívánták, hogy a nagy történelmi hagyományokkal rendelkező Araddal a szegedi polgári oldal sokkal szorosabb kapcsolatot kíván fűzni, mint azt az eddigi városvezetés tette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.