Közélet

Továbbra is várja vitázni a polgármesterjelölteket Tóth Péter

Továbbra is várja vitázni a polgármesterjelölteket Tóth Péter

2014. október 10., péntek
Továbbra is várja vitázni a polgármesterjelölteket Tóth Péter
DSC_5596

A Jobbik szegedi polgármesterjelöltje szerint szükség van a vitára, ezért ma este 20 órára várja a polgármesterjelölteket a VTV-be. Ha a vita el is marad, Tóth Péter sok mindenről szeretne beszélni a nyilvánosság előtt a kampány hajrájában.

"Sajnálattal veszem tudomásul, hogy

Kothencz János

(Fidesz-KDNP és a L.É.T. Egyesület),

Botka László

(MSZP-DK-Együtt) és

Málovics György

(LMP) is lemondta a ma esti polgármester-jelölti vitát, pedig lett volna mit megvitatni a jövőre nézve" - mondta el

Tóth Péter

, a Jobbik szegedi polgármesterjelöltje. "A programok, érvek, tények ütköztetésének, a vitának több cikluson átívelő hagyománya van Szegeden" - tette hozzá a politikus, aki célul tűzte ki azt, hogy a Jobbik a városi közgyűlésben ezen "mély szinten lévő politikai kultúra akadálya legyen." Tóth Péter kijelentette, hogy a történtek ellenére ő elmegy a Városi Televízió Szeged stúdiójába, és este 20 órától vár minden polgármesterjelöltet a vitára, valamint kifejtette, hogy a szerepléssel célja a médiaegyensúly megteremtése, mert a polgármesterjelölt szerint a Jobbik alulreprezentált a médiában, ezért ragadja meg a lehetőséget, hogy szerepeljen a városi televízióban, ugyanis elmondása szerint sok minden maradt még benne, amiről beszélni szeretne. "A Jobbik sosem futamodik meg, őszintén, tisztán képviseli a magyar emberek érdekeit, mi mindig pozitív kampányt folytattunk és fogunk folytatni a jövőben is, szerintünk nem a mocskolódás, hanem vita a megoldás" - emelte ki a polgármesterjelölt.

Az LMP polgármesterjelöltje vállalja a vitát

Málovics György, a Lehet Más a Politika szegedi polgármesterjelöltje tagadja, hogy ő lemondta volna a ma esti polgármester-jelölti vitát, és kiemelte, ha sor kerül vitára, ő részt fog venni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.