Bulvár

Néhol folytatódik a szeles, esős idő

Néhol folytatódik a szeles, esős idő

2014. szeptember 25., csütörtök
Néhol folytatódik a szeles, esős idő

A több-kevesebb napsütés mellett a hétvégén 22 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet, de néhol folytatódik a hűvös, esős idő, s megélénkülhet, akár meg is erősödhet a szél - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzésében.

Pénteken a több-kevesebb napsütés mellett keleten szórványosan, nyugaton néhol alakulhat ki zápor. A szél többfelé megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 5-10 fok között valószínű. A legmagasabb hőmérséklet 15-20 fok között alakul. Szombaton is lehet néhol gyenge eső, zápor. Helyenként megélénkül a szél. A minimum-hőmérséklet általában 5-10 fok között várható, de a derült tájakon ennél hidegebb lehet. A nappali maximumok várhatóan 16-21 fok között alakulnak. Vasárnap nagyrészt gyengén felhős, napos idő valószínű, csapadék nem várható. A leghidegebb órákban általában 6-11 fok lesz, de néhol ennél erősebben lehűl a levegő. Nappal 17-22 fokig melegszik a levegő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.